Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă 
Deși se pare că aveți multe de rezolvat, vă recomandăm să vă odihniți și să vă menajați sănătatea. Împreună cu partenerul de viață, doriți să faceți schimbări în cămin. Nu ezitați! Vor avea o influență benefică asupra relației de cuplu. Vă recomandăm să fiți mai atent la cheltuieli, pentru că riscați să dați banii pe lucruri de care nu aveți nevoie.

Scorpion 

Dimineață aflați că vi se anulează o delegație. Vă sfătuim să nu vă enervați. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluați initiațiva în problemele casei și în relațiile sentimentale. Spre seară, prietenii vă invită la o petrecere.

Săgetător 
Puteți avea succes în activități casnice. Dimineață veți câștiga o sumă importantă de pe urma unei afaceri și veți începe să vă faceți planuri de viitor, împreună cu partenerul de viață. Seara s-ar putea să aflați că un prieten s-a îmbolnăvit și să îi săriți în ajutor. Vă recomandăm să nu promiteți lucruri care nu depind de dumneavoastră.

Capricorn 

Dacă doriți să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Va fi o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobila, și zugrăvit. Vă puteți baza pe ajutorul prietenilor și al familiei. Vă sfătuim să nu vă certați cu partenerul de viață din cauza unei femei mai în vârstă din familie.

Vărsător 

Sunteti original si va hotarati brusc sa schimbati ceva prin casa. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte. Va recomandam sa va organizati eficient si sa profitati de acest moment favorabil.

Peşti 
S-ar putea să nu fiți prea comunicativ. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și pe cele de natură sentimentală. Ar fi bine să nu vă ocupați de probleme importante, care necesită concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin. Spre seară, s-ar putea să primiți musafiri din altă localitate.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE