FOTO: Kaufland 2, construit cu sprijinul Primex Mureş Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1219 Vizualizări

FOTO: Kaufland 2, construit cu sprijinul Primex Mureş

Cel de-al doilea magazin Kaufland din Târgu-Mureş a fost deschis miercuri, 29 ianuarie, pe strada Livezeni nr. 6A din municipiu. Acesta este cel de-al 90-lea magazin din reţeaua naţională Kaufland şi este deschis de luni până sâmbătă, de la orele 7.30 la 22.00, şi duminică între orele 8.00 – 20.00.

Structura metalică, realizată de Primex Mureş

Magazinul a fost construit în timp record, în mai puţin de patru luni, iar structura de rezistenţă metalică a fost realizată de compania Primex Mureş din Târgu-Mureş. „Toată partea metalică de rezistenţă a fost efectuată de compania noastră. S-au folosit aproximativ 110 tone de materiale, într-un interval de trei luni şi jumătate, cu o echipă de 95 de persoane, iar lucrarea nu ne-a pus niciun fel de problemă”, a declarat Nicolae Tâmpănaru, proprietarul Primex Mureş.

Precizie şi calitate

Firma Primex Mureş este una dintre companiile cu importanță strategică pentru industria extracției și prelucrării gazelor naturale din România. Aici sunt fabricate diferite componente folosite în industria gazului, a căror execuție presupune un grad ridicat de precizie și calitate. În același timp, firma mureșeană exceleză în construcţii metalice și părți componente. Primex Mureș deţine şase brevete de marcă înregistrată pentru piese din domeniul extracţiei şi are un număr mare mare de certificate de calitate. O biserică impozantă din orașul Reghin, partea suspendată a restaurantului Business de la intrarea în Târgu-Mureș şi zona SPA a aceluiaşi complex, fațada cinematrografului “Arta” din Târgu-Mureș, săli de sport sunt câteva dintre lucrările de construcții metalice efectuate de firma mureșeană.

3.500 de metri pătraţi, 15.000 de articole

Gazda principală a fost Tatiana Băbălău, directoarea magazinului, care a mulţumit atât autorităţilor locale pentru sprijinul acordat, cât şi echipei pe care o conduce. „Dorim ca buna colaborare de până acum să o păstrăm şi pe viitor şi ne dorim să fiţi şi de acum înainte lângă noi, în calitate de clienţi. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să oferim localnicilor din Târgu-Mureş un climat plăcut pentru cumpărături, într-un magazin modern, construit pe o suprafaţă de peste 3.500 de metri pătraţi, cu o gamă diversificată de produse de peste 15.000 de articole. Odată cu deschiderea acestui magazin, am creat 150 de locuri de muncă”, a afirmat Tatiana Băbălău.

Sprijin din partea Primăriei

Viceprimarul muncipiului Târgu-Mureş, Peti Andras, şi-a amintit cu nostalgie de copilăria petrecută în apropiere, pe strada Cutezanţei, când cumpărarea unei sticle de lapte putea dura câteva ore din cauza numărului insuficient de magazine din zonă. „Foarte bine că s-au schimbat vremurile de atunci, mă bucură foarte mult acest magazin. Dă un semn de normalitate şi răspunde la nevoia Primăriei, în sensul în care noi dăm un mesaj foarte puternic, că aici trăiesc mai multe naţiuni care se simt bine şi trăiesc paşnic. Totodată, susţinem şi mediul de afaceri, am pornit anul acesta o facilitate fiscală de minimis pentru investiţiile noi, chiar pentru a atrage astfel de investiţii şi a crea noi locuri de muncă”, a afirmat Peti Andras.

Locuri de muncă noi pentru târgumureşeni

Consilierul local Claudiu Maior, totodată consilier personal al primarului Dorin Florea, a apreciat rapiditatea şi acurateţea realizării hipermarketului. „Nu pot decât să mă mândresc şi să fiu fericit că în Târgu-Mureş există un nou magazin Kaufland”, şi-a început discursul fostul viceprimar. „Sper ca într-o perioadă de criză să mai deschidă încă un magazin, în alt cartier, pentru că avem cartiere, har Domnului, destule. Bineînţeles că ne bucurăm când se deschid noi magazine pentru că taxele şi impozitele intră la Primărie, iar din partea locuitorilor avem tot mai mult angajaţi pe care îi vedem într-o perioadă de criză că vin şi se angajează”, a mai spus Claudiu Maior.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1079]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE