Suspectul crimei de marţi, arestat pentru 29 de zile Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1312 Vizualizări

Suspectul crimei de marţi, arestat pentru 29 de zile

Tribunalul Mureş a emis joi, 30 ianuarie, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Szalai Lorand, acuzat de infracţiunile de omor deosebit de grav, tâlhărie şi distrugere, în cazul tinerei ucise în urmă cu două seri la Târgu-Mureş, anunţă Agerpres.

Victima, ucisă cu peste 40 de lovituri de cuţit
Potrivit aceleiaşi surse, avocatul lui Salai, desemnat din oficiu, a declarat recurs împotriva sentinţei de emitere a mandatului de arestare preventivă, acesta urmând să fie judecat în următoarele 24 de ore de Curtea de Apel Târgu-Mureş. “Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat, în urmă cu o zi, că s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Salai Lorand, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, distrugere şi profanare de morminte. Din probatoriul administrat a rezultat faptul că în data de 28 ianuarie 2014, Salai Lorand i-a aplicat victimei, Gall Zsuzsanna, peste 40 de lovituri de cuţit, în urma cărora aceasta a decedat. Potrivit documentelor, decesul fetei a survenit în dimineaţa zilei de 28 ianuarie, iar seara, după ora 22.30, Salai Lorand este suspectat că s-a reîntors în locuinţa acesteia, a învelit cadavrul într-un covor, l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc, după care a pornit aragazul, pentru a simula o explozie din cauza acumulărilor de gaz metan”, scrie corespondentul Agerpres.

Prins pe Aeroport
Conform aceleiaşi surse, procurorii susţin că în aceleaşi împrejurări Salai Lorand a luat mai multe bijuterii aparţinând victimei, iar în scopul însuşirii pe nedrept şi pentru a şterge urmele infracţiunilor, acesta a distrus prin incendiere locuinţa victimei. “Tânărul a fost prins, miercuri dimineaţa, pe Aeroportul din Targu Mures în timp ce încerca să părăsească ţara. Dacă va fi găsit vinovat, Salai Lornad riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 25 de ani de închisoare, iar dacă se vor lua în calcul circumstanţe agravante, detenţia poate fi chiar pe viaţă”, mai scrie corespondentul Agerpres.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE