Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Este foarte posibil să se petreaca ceva deosebit pe plan social sau in relatiile sentimentale. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Va recomandam sa va ascultati intuitia. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

Scorpion

Veți fi foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Pe plan financiar nu stati grozav, dar puteti avea succes in chestiuni casnice si in societate. Duminică seara vă veți simți foarte bine într-o vizită la prieteni, unde veți fi în centrul atentiei. Evitați exagerările!

 Săgetător
Dimineață nu va vedeti capul de treaba. Organizati-va cat mai eficient! După-amiază veți avea ocazia sa puneti bazele unei afaceri. Ca sa nu aveti probleme, va recomandam sa apelati la persoane cu experienta. Pe plan sentimental puteti sa fiti optimist.

 Capricorn

Situatia financiara nu va multumeste deloc. In schimb, sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Puteti avea succes la examene sau concursuri. Va sfatuim sa va analizati serios perspectivele profesionale si sa cautati noi oportunitati.

 Vărsător

Colaborati foarte bine cu un partener de afaceri si reusiti sa incheiati o tranzactie stralucita. Relatiile cu persoana iubita trec printr-un moment delicat. Dar, daca sunteti dispus sa discutati calm, totul se poate rezolva. Va recomandam sa nu neglijati activitatile casnice, dar nici odihna.

 Peşti
Dimineață s-ar putea ca relatiile sentimentale sa fie mai incordate. Va sfatuim sa nu va ambitionati si sa aveti rabdare ca partenerul de viata sa se calmeze. Se pare ca veți fi nevoit sa plecati intr-o delegatie care se anunta destul de dificila. Va puteti descurca foarte bine, dar va sfatuim sa fiti foarte atent la acte. Ar fi bine sa va ascultati intuitia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE