Home / BC Mures / Încă o revanşă de luat pentru BC Mureş

Încă o revanşă de luat pentru BC Mureş

Distribuie

În partida care încheie etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, BC Mureş Târgu-Mureş întâlneşte luni, 3 februarie, seara de la ora 20.10, în Sala Sporturilor formaţia BCM U Piteşti. După înfrângerea din etapa trecută, 75-77 la CSU Atlassib Sibiu, mureşenii au coborât în clasament în grupul de trei echipe care au suferit câte patru înfrângeri, echipa sibiană fiind singura cu doar trei.

În partidele disputate pe teren propriu, BC Mureş, împreună cu CSU Asesoft Ploieşti şi U Mobitelco Cluj sunt singurele neînvinse. De partea cealaltă, Piteştiul se află momentan pe locul IX, dar are o partidă mai puţin disputată decât BC Timişoara, care a suferit opt înfrângeri, faţă de cele şapte ale argeşenilor. Au reuşit să producă şi câteva surprize. În deplasare au reuşit victorii doar la Steaua şi Chiajna, dar au cedat pe teren propriu cu BC Timişoara şi CSM Oradea. Au mai pierdut la Ploieşti, Târgu Jiu, Sibiu, Craiova şi returul cu BC Timişoara.

Statisticile favorabile oaspeţilor, ultimele întâlniri mureşenilor

Meciul cu echipa piteşteană constituie o altă revanşă pentru echipa lui Srecko Sekulovic, care a pierdut partida din tur cu 84-74. Oaspeţii de luni seară conduc în bilanţul întâlnirilor directe cu 10-7, care au întrerupt în toamnă seria de cinci victorii mureşene, dintre care două în Trivale. În ediţia trecută, când „tigri” au disputat finala campionatului, argeşenii n-au prins play off-ul, clasându-se la finalul sezonului regulat pe locul XI. Mureşenii au învins în tur pe teren propriu cu 78-65 şi la Piteşti cu 95-71, după ce cu un an înainte cele două victorii au fost obţinute la diferenţe foarte mici, la fel ca şi prima din seria celor cinci, când s-a înregistrat cel mai mare număr de puncte înscrise în confruntările directe (107-104 în „junglă”, în returul ediţiei 2010-2011). Deşi statisticile indică drept favorită echipa gazdă, se anunţă un meci greu, cum vor fi probabil majoritatea din acest sezon, în care doar trei formaţii par cu un pas în urmă.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri care va a vea următoarea componenţă: Alexandru Olaru (Bucureşti), Bogdan Podar (Cluj Napoca) şi Marius Epure (Râmnicu Vâlcea), iar comisarul jocului a fost desemnat bucureşteanul Marius Marinescu.

Fan Shop înainte de meci şi la pauză

Conducerea clubului BC Mureş aşteaptă ca aceştia să fie prezenţi în număr cât mai mare pentru a-şi susţine echipa favorită în acest dificil joc. Fanilor li s-a pregătit şi o surpriză: Înaintea partidei şi la pauză vor putea cumpăra obiecte promoţionale ale echipei. De la standul special amenajat în Sala Sporturilor, vor putea fi procurate fulare, şepci, calendare, magneţi cu jucătorii preferaţi, magneţi cu întreaga echipă şi alte produse, la preţuri accesibile.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.