Victorie la pas pentru handbalistele mureşene Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Victorie la pas pentru handbalistele mureşene

În etapa a XIII-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureşul Târgu-Mureş a învins sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 37-21 (21-12) Universitatea Reşiţa. Prima partidă pe teren propriu din acest an, a doua a returului, a constituit un nou galop de sănătate pentru echipa mureşeană. Gazdele au controlat jocul de la un cap la altul, cu doar primele minute echilibrate. Echipa antrenorului Bukaresti Jozsef a întâmpinat o rezistenţă din partea reşiţencelor în debutul partidei, reuşind să se desprindă spre jumătatea primei reprize. Primul avantaj de mai mult de două goluri s-a înregistrat după aproape 10 minute de joc, la 8-5, după care a urmat desprinderea. În minutul 20 tabela arăta 14-7 şi problema care se putea opune era doar aceea a diferenţei. Aceasta a crescut constant şi cu două minute înainte de pauză scorul era 21-11. Nu s-a resimţit nici faptul că au avut două eliminări pe parcurs, la Şandru şi Bodor, faţă de niciuna dictată împotriva oaspetelor.

Toate jucătoarele au reuşit să înscrie

Cu un gol primit fără ca ele să înscrie în ultimele două minute dinaintea pauzei, mureşencele au început partea a doua mai atent şi au reuşit să se desprindă decisiv în zece minute în care nu au primit nici un gol şi au înscris de 7 ori. A urmat un final la pas, în care, cu o excepţie, toate jucătoarele de câmp care au intrat în teren au reuşit să înscrie cel puţin de două ori. Nu a marcat doar Fogarasi Andrea, care a evoluat doar în finalul jocului. În poartă, pe rând Diana Diaconu şi Andreea Petruneac au anihilat orice tentativă de apropiere a reşiţencelor, chiar dacă au primit şi goluri parabile, pe fondul unor momente de relaxare, iar în atac Alina Moloci, secondată de Gylnara Garipova Biţiş au reuşit împreună totalul golurilor reuşite de oaspete. Mureşul ocupă în continuare poziţia secundă şi pentru ele urmează două deplasări consecutive la Timişoara, între care vor susţine pe teren propriu un joc foarte important, cu HC Alba Sebeş, ocupanta locului 3 al clasamentului seriei B.

Marcatoarele Mureşului au fost: Moloci 12, Biţiş 9, Serediuc şi Cioban câte 3, Bodor, Nagy B., Avădanei, Şandru şi T. Rad câte 2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE