Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

Berbec

Veţi fi nemultumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Există posibilitatea să aveţi probleme şi în relaţiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni. Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu, dacă nu vreţi să vă complicaţi situaţia. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Gemeni
Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi casnice, precum reparaţii, mutat mobilă, zugrăvit. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Rac
Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva. Încercați să nu exagerați și să vă păstrați calmul!

Leu

S-ar putea ca dimineaţă seful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile. Starea de confuzie pe care o resimțiți este trecătoare, așa că nu are rost să vă faceți griji. Vă recomandăm să evitați călătoriile lungi. Dacă nu aveți încotro, fiți atent la bagaje și la acte, să nu le uitați pe undeva!

Fecioară

S-ar putea să aveți divergențe cu partenerul de viață, pentru că nu sunteți de acord cu schimbările pe care dorește să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să țineți seama și de dorințele celorlalți. Vă recomandăm să nu vă suprasolicitați și să vă odihniți mai mult.

 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE