Share

Home / Social / Locuri de muncă în Germania

Locuri de muncă în Germania

Tinerii din Uniunea Europeană cu vârste între 18 şi 35 de ani şi 40 de ani în cazul sistemului medical au posibilitatea de a aplica pentru găsirea unui loc de muncă în Germania, prin intermediul programului MobiPro-EU, promovat de instituţiile germane sub numele de “The job of my life”, care se va desfăşura până la sfârşitul anului 2017 în domeniile hotelier, catering, medical şi informatic, a anunţat vineri, Reghina Fărcaş, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş. „Pentru informaţii suplimentare şi transmiterea CV-ului în limba germană şi a solicitării de aplicaţie, scrisoare de intenţie în limba germană, se utilizează adresa de e-mail:

zav-stuttgart-auslandsvermittlung@arbeitsagentur.de,în atenţia doamnei Tanja Vodopic, consilier EURES Stuttgart, responsabil proiect”, a precizat Reghina Fărcaş. Termenul limită pentru transmiterea aplicaţiilor este 15 februarie 2014.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câștigătorii concursurilor de fasonat și gătit la Festivalul Văii Gurghiului

Festivalul Văii Gurghiului a programat două concursuri, cel de fasonat lemne, respectiv concursul gastronomic. Câștigătorii …

Share
Share