Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

Berbec

S-ar putea sa fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită. Vă sfătuim să fiți mai diplomat în relațiile cu cei apropiați. Încercați să vă relaxați mai mult!

Taur

Vă recomandăm să vă amânați vizitele planificate pentru miercuri. S-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum ați dori. Împreună cu partenerul de viață, puteți să faceți planuri în legătura cu locuința. După-amiază s-ar putea să câștigați o sumă importantă sau să vi se propună o colaborare avantajoasă. Nu vă grabiți să luați o decizie!

Gemeni
S-ar putea să aveţi o neînțelegere cu persoana iubită şi să plecaţi într-o excursie cu prietenii. Nu exagerați pozând în victimă! Vă sfătuim să nu hotărâți nimic în privința relațiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretați.

Rac
Dimineață veți fi dezamăgit de un partener de afaceri în care ați avut mare încredere. Nu puneți la suflet! Sunteți energic și aveți mari șanse de reușită în tot ce veți face împreună cu persoana iubită. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea să amânați o călătorie.

Leu

S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. Vă sfătuim să fiți mai prudent, ca să evitați un scandal sau o decepție pe plan sentimental. Menajați-vă sănătatea!

Fecioară

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați! Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Aveți șanse să petreceți momente plăcute alături de persoana iubită. Veți face planuri în legătură cu o călătorie la rude.

 

 Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/BIm-PhiVx0U

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE