Jurnal de astre(2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Jurnal de astre(2)

Balanţă
Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineață aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent, nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea să faceți cunostintă cu o persoană deosebită, care vă determină să vă schimbați planurile de viitor.

Scorpion

Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Dimineață veți fi cam visător și veți avea tendința să neglijați probleme importante. Ar fi bine să vă faceți un plan foarte strict.

Săgetător
S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare, dar asta nu vă descurajează. Vă sfătuim să nu semnați acte oficiale și să amânați planurile referitoare la pornirea unei afaceri. În schimb, veți putea avea mari satisfacții pe plan sentimental și în relațiile cu persoanele mai tinere din familie.

Capricorn

Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Vă recomandăm să dați dovadă de mult calm, pentru că numai astfel puteți evita o ceartă în familie.

Vărsător

S-ar putea să nu intrați nici miercuri în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relațiile sentimentale. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să așteptați zile mai bune.

Peşti
Veți fi cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeți proiecte noi, pentru că aveți tendința să acționați superficial și riscați să compromiteți totul. Puteți rezolva tot ce v-ați propus, cu condiția să vă concentrați asupra aspectelor cu adevărat importante.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE