Lokodi se retrage elegant din politică Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Lokodi se retrage elegant din politică

Primul dintre seniorii Uniunii iese din scena publică. Vicepreşedintele CJ Mureş, Lokodi Edit Emoke, a decis să se retragă din toate funcţiile deţinute, atât în UDMR, cât şi din Consiliul Judeţean. Demisia a fost înaintată la  sediul UDMR Mureş. În exclusivitate pentru cotidianul „Zi de Zi”, Lokodi a spus că se retrage definitiv din viaţa publică. Este fericită că îşi poate dedica anii următori exclusiv pentru hobby-uri personale şi mai ales pentru nepoţelele sale. Zilele următoare, fostul preşedinte vreme de două mandate al CJ Mures între 2004 – 2012, va pleca în Statele Unite ale Americii!

La întrebarea „Zi de Zi” dacă este posibilă vreo eventuală revenire, Lokodi, în stilul său procurorial ferm dar cu umor: voi lipsi mai mult de şase luni din ţară şi mă voi bucura de viaţă. Fară politică, fără memorii, fară viaţă în lumina reflectoarelor.

În speranţa că in anii ce vin şi noi presarii şi seniorii politicii administraţiei şi afacerilor vom avea mai mult răgaz posibil totuşi să citim un serial memorialistic în „Zi de Zi”!

Aurelian GRAMA

P.S. Aşa cum s-a vehiculat încă de la câştigarea alegerilor de preşedinte al CJ de Ciprian Dobre, cel mai bine poziţionat pentru funcţia de vicepreşedinte ce revine UDMR este Kelemen Marton, din noua generaţie de politicieni mureşeni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE