ASA şi-a prezentat noii jucători FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

ASA şi-a prezentat noii jucători

Înaintea plecării divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureş în al doilea cantonament, pe care-l vor efectua din 6 până în 19 ferbruarie în Antalya, conducerea a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă noii jucători, cei care au semnat în această perioadă cu gruparea mureşeană.

Dintre cei nouă sosiţi, a lipsit doar Ousmane N’Doye, care, nefiind din cadrul spaţiului European, trebuie să-şi aranjeze problema vizei. Cei opt prezenţi au fost prezentaţi de către directorul general, Daniel Stanciu. ”Aşa cum am promis la încheierea turului, am reuşit să aducem în lot câţiva jucători de valoare, cu care vom aborda returul cu un obiectiv schimbat. Nu ne ascundem, obiectivul iniţial era un proiect pe doi ani, dar poziţia în clasamentul pentru play off, unde suntem situaţi pe prima poziţie, ne permite să privim mai sus. Numele unora nu mai au nevoie de nicio prezentare şi trebuie să mulţumim celor de la CFR Cluj că au acceptat să ne ajute”, a spus Daniel Stanciu.

Zero la suma transferuri, doar prime pentru obiectiv!

Directorul general a specificat că în vederile conducerii se mai află doi jucători şi câteva noutăţi vor mai apărea, în special pentru compartimentul ofensiv şi pentru postul de portar. Un aspect important pentru bugetul clubului, nu s-a cheltuit nimic pentru transferuri. ”Ţin să precizez că toţi noii sosiţi au venit liberi de contract, cu excepţia celor trei împrumutaţi până la vară de la CFR Cluj. Clubul nu a cheltuit nimic pentru aceste transferuri, iar salariile celor trei vor fi suportate în mare parte de clubul clujean. Nu au venit pentru bani, au venit să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Toţi au contracte pentru un an şi jumătate, sau doi ani şi jumătate, cu opţiune pentru prelungire. Salariile sunt de asemenea nu dintre cele vehiculate, dar sunt promise prime în cazul în care ne îndeplinim obiectivul. Sunt prevăzute în contracte şi clauze în cazul că am rămâne în Liga II. Evident, în Liga I altele sunt şi încasările, dar şi acum imaginea clubului este una dintre cele mai bine reprezentată, având contracte cu TVR-ul”, a adugat directorul general. Acesta i-a prezentat în continuare pe cei opt prezenţi: Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora, cei trei de la CFR, Marius Tomozei (Metalul Reşiţa), Bobi Verdeş (Gloria Buzău), Marius Ologu (fost în Liga I la U Craiova şi Astra, fost component al lotului de tineret), Andrei Ceaca (Sănătatea Cluj-Liga III), Lucian Turcu (fost la U Cluj în Liga I, care a mai evoluat la FC Municipal Târgu-Mureş, în sezonul 2008-2009).

Sabău: „Cu lotul actual putem ataca promovarea”

Cu ocazia prezentării noilor jucători ai ASA Târgu-Mureş, Ioan Ovidiu Sabău şi-a exprimat ieri convingerea că având în vedere lotul pe care îl are la dispoziţie îşi va putea atinge obiectivul, promovarea în Liga I. „După o analiză corectă a evoluţiei din tur, am constatat că era foarte greu să promovăm cu lotul pe care-l aveam. Avem acum un lot şi numeros, dar şi valoros. Ştim că va fi foarte greu în retur, dar cu actualul lot ne putem angaja în lupta pentru promovare. Vreau să precizez că noii veniţi, chiar dacă nu s-au pregătit până acum cu echipa, nu încep de la zero. Ei au făcut pregătiri unde au fost până în prezent, sau separat. Ţin să remarc faptul că m-a impresionat maturitatea celor care au venit cu intenţia clară de a pune umărul la îndeplinirea obiectivului nostru comun. În mod special vorbesc despre cei trei veniţi sub formă împrumut, care au venit să ne ajute şi cred că vor trage după ei echipa şi toţi ceilalţi se vor implica”, au fost cuvintele tehnicianului mureşenilor.

Toţi pe o voce: promovarea!

În continuare, fiecare dintre noii sosiţi a rostit câteva cuvinte despre noua lor echipă, impresiile şi speranţele pentru sezonul de primăvară. Ordinea declaraţiilor, după poziţiile în care s-a aşezat la masă. De la stânga la dreapta:

Lucian Turcu: „Mă bucur că am revenit la Târgu-Mureş, într-un mediu sănătos şi profesionist. Am mai jucat aici, am ratat atunci promovarea, dar acum văd cu totul alte condiţii. Cred că o promovare ar fi benefică tuturor celor de aici şi cred că Târgu-Mureşul merită să fie în prima divizie”

Claudiu Voiculeţ: „Pe mine m-au convins condiţiile şi obiectivul echipei. Ştiu că este un mare risc în cazul în care am rata obiectivul, ne-ar scădea mult cota dacă nu vom reuşi, astfel încât trebuie să ne mobilizăm cu toţii în pregătiri”.

Laszlo Sepsi: „Sper ca revenirea mea acasă să fie cu mai mult noroc de această dată. Am ratat obiectivul data trecută, nu ne-am salvat de la retrogradare, dar cred că trebuie să punem cu toţii umărul pentru a reuşi ca acest oraş să aibă o echipă în Liga I. Nu consider că este un pas înapoi pentru cei veniţi de la CFR, o promovare este o reuşită şi vom încerca să facem tot ce depinde de noi pentru a o obţine”.

Marius Tomozei: „Am spus de la bun început, am venit la Târgu-Mureş pentru că avea ca obiectiv promovarea şi am găsit aici un grup, o conducere şi condiţii extraordinare”.

Ioan Hora: „Am venit la Târgu-Mureş cu un singur scop, acela fiind să reuşim promovarea. Din ce am văzut, cred mult în această echipă şi nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim foarte bine şi să începem bine campionatul”.

Bobi Verdeş: „Trebuie să afirm din start că am găsit aici nişte condiţii pe care nu le-am văzut la nicio echipă din Liga II. Îmi doresc doar să avem cu toţii sănătate şi să reuşim să ne atingem obiectivul. Ar fi mare păcat să ratăm promovarea în aceste condiţii”.

Marius Ologu: „Chiar dacă am venit mai recent, am constatat că avem un grup unit, un staff foarte bun. Suntem conştienţi că toate echipele s-au întărit, dar valoarea lotului ne îndreptăţeşte să ţintim promovarea”.

Andrei Ceaca: „Pot spune doar că sunt bucuros să fac parte din această echipă şi că-mi doresc, la fel ca toţi ceilalţi să obţinem ceea ce ne dorim, promovarea”.

Lotul pleacă în Turcia în cursul zilei de joi şi va susţine în perioada cantonamentului câteva jocuri amicale, a căror propgram nu a fost încă stabilit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE