Redobândirea echilibrului interior prin exerciţii de respiraţie Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 372 Vizualizări

Redobândirea echilibrului interior prin exerciţii de respiraţie

Energie, echilibru şi eficienţă într-o activitate de grup ce cuprinde o combinaţie de activităţi care oferă posibilitatea schimbării stilului de viaţă şi care nu necesită posedarea unor aptitudini fizice speciale sau o limită de vârstă. Este vorba despre exerciţii de respiraţie universal valabile, o combinaţie între sport şi teorie care să răspundă unor nevoi complexe. Psihologul Bordy Judith organizează, începând din 4 februarie, marţi şi joi, între orele 18-19, la Gold Gym, această activitate de grup, una care promite să crească energia organismului. „Oferta cuprinde grupuri de exerciţii destinate activării, creşterii şi circulării energiei organismului; exerciţii specifice destinate sprijinirii unor organe sau procese fiziologice; cunoştinţe utile privind procesele din organism, respiraţia, digestia, circulaţia, rolul organelor, şi efectul lor cumulat; consiliere privind stilul de viaţă, dietă, suplimente, tehnici de autovindecare, detoxifiere, relaxare; autocunoaştere: aptitudini, limite, rezolvare de probleme, integrare”, a spus psihologul Bordy Judith.

O stare de bine şi un echilibru intern

Beneficiile personale ale acestor activităţi sunt multiple, cea mai semnificativă fiind dezvoltarea personală a membrilor prin facilitarea implementării schimbărilor pozitive. „Beneficii personale sunt redobândirea energiei asigură o stare de bine, seninătate, agerime, deschidere, bună dispoziţie, veselie; îmbunătăţirea aspectului fizic, a puterii de muncă, creşterea stimei de sine; creşterea capacităţii de a face alegeri informate şi de a se autoadministra; dobândirea unui preţios echilibru intern şi îmbunătăţirea relaţiei cu anturajul; sprijinirea conştientă a capacităţii naturale a corpului de a se vindeca si de a se regenera; recunoaşterea şi combaterea sedentarismului fizic şi intelectual; detoxifiere corporală şi mental-emoţională; munca în grup sprijină şi susţine dezvoltarea personală a membrilor prin facilitarea implementării schimbărilor pozitive”, a precizat Bordy Judith.

Gold Gym se află lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. Mai multe detalii despre activităţi se pot obţine la numărul de telefon: 0742-556.852. Persoana de contact este Bordy Judith.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE