Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

Berbec

Nervozitatea v-ar putea pune în situații neplăcute, mai ales în cămin. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să terminați ce ați început. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață și cu o rudă apropiată! Vă sfătuim sa fiți mai tandru cu persoana iubită.

Taur

Dimineaţă veți face mai multe drumuri scurte, în interes personal. Veţi fi mai sensibil decât de obicei și veţi avea tendința să exagerați. După-amiază, dacă vă veți tempera orgoliul și nu vă veți sustine părerile cu încăpățânare, veți evita o ceartă cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă angajați în activități stresante. Încercați să acordați mai mult timp odihnei!

Gemeni
Sunteți plin de energie și idei, şi veţi fi apreciat în societate. Din cauza entuziasmului, veți risca să depășiti anumite limite. Nu provocați discuții în contradictoriu! După-amiază va apărea o problemă sentimentală.

Rac
Aveți ocazia să obțineți cu ușurință mici câștiguri financiare, dar vă recomandăm să fiți prudent și să evitați speculațiile. După-amiază este posibil să vă confruntați cu probleme sentimentale, dacă refuzați să mergeți la o petrecere. Vă sfătuim să nu exagerați importanța sentimentelor. Încercați să nu îi ignorați pe cei din jur!

Leu

Sunt favorizate întâlnirile de afaceri și relațiile cu cei apropiați. Dimineață vă veți întalni cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult și veţi fi plăcut impresionat. După-amiază vă veţi ocupa cu probleme de familie, îndelung amânate. Vă sfătuim să țineți cont și de dorințele celor mai tineri din familie.

Fecioară

S-ar putea să aveți mici dificultăți în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteți să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. După-amiaăa vă regăsiți buna dispoziție cu prilejul unei vizite la prieteni. Aveți grijă să nu provocați scene de gelozie!


Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE