Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Distribuie

Balanţă
O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certați cu partenerul de viață. Vă recomandăm să vă calmați, pentru că a-ți putea avea reacții necontrolate. Analizați bine situația și lămuriți orice problemă!

Scorpion

Problemele sentimentale cu care vă confruntați ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercați să vă descurcați singur. Apelați la prieteni! Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care vă va ajuta să aplanați un conflict în familie.

Săgetător
S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să mergeți în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Nu faceți afirmații ce ar putea stârni gelozia persoanei iubite!

Capricorn

Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investițiilor. Apatia și absența simțului practic vă pot conduce la deziluzii și esecuri. Vorbiți mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit! Relațiile cu persoana iubită sunt armonioase, dar vă sfătuim să nu exagerați importanța relației.

Vărsător

O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfatuim sa o ajutati, pentru ca este vorba despre o problema de sanatate. Dupa-amiaza, primiti o veste care va pune serios pe ganduri. Va recomandam sa va pastrati calmul. Aveti incredere in propria intuitie!

Peşti
Este o zi favorabila studiului. Comunicati mai usor cu cei din jur si puteti castiga bine din tranzactii comerciale. Aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Va sfatuim sa nu luati decizii în grabă.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.