Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 75 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

 

*Berbec

S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!

*Taur

Şefii vă reproşează că nu acordaţi destulă atenţie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajaţi! Cu răbdare şi tact, puteţi trece cu bine peste toate dificultăţile.

*Gemeni
Dimineaţă este posibil să apară evenimente neprevăzute, care vă impiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme. Ţineţi cont de sfaturile celor cu experienţă în acest domeniu!

*Rac
Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă. Nu vă enervaţi! Sunteţi predispus la accidente vasculare. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult. Copiii vă fac o surpriză plăcută şi reuşesc să vă redea buna dispoziţie.

*Leu

Dimineaţă este posibil să primiţi o veste neplăcută de la o rudă apropiată şi să vă schimbaţi complet programul zilei. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Nu ezitaţi să apelaţi la prieteni! După-amiază sunt şanse să primiţi o sumă importantă pentru o colaborare mai veche.

*Fecioară

Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă revărsaţi nervii acasă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară, vă mai linistiţi la o întâlnire cu prietenii.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/-Hge36j4dmM

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE