FOTO:  „Nunta Noastră” a cucerit foaierul Teatrului Naţional Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 766 Vizualizări

FOTO: „Nunta Noastră” a cucerit foaierul Teatrului Naţional

Rochii de mireasă, accesorii, torturi, locaţii de vis, aranjamente florale, fotografi pricepuţi, lumânări, decoraţiuni, eleganţă, multă culoare, bun gust şi ultimele tendinţe şi noutăţi în materie de nunţi. Aşa a arătat a VII-a ediţie a expoziţiei „Nunta Noastră”, un eveniment care a adus laolaltă, în perioada 7-9 februarie, cei mai buni 56 de expozanţi, care le-au prezentat viitorilor miri şi nu numai cele mai tentante oferte, le-au dat sfaturi, le-au împărtăşit secrete, îndemnându-i astfel să-i aleagă când se decid să facă pasul cel mare.

Eleganţă şi bun gust la ediţia cu numărul şapte

An de an, foaierul Teatrului Naţional din Târgu-Mureş găzduieşte cea mai importantă expoziţie pentru viitorii miri. Organizatorii spun că de fiecare dată expozanţii vin cu oferte interesante şi atractive, care le fac cu ochiul celor prezenţi. Ca o noutate, organizatorii mai spun că anul acesta expoziţia s-a bucurat de două locaţii noi, şi anume corturile. „Expoziţia „Nunta Noastră” a ajuns cea de-a VII-a ediţie şi o organizez împreună cu colega mea, Cristina Manoilă. A devenit deja o tradiţie la Târgu-Mureş ca la fiecare început de an să adunăm în foaierul Teatrului Naţional pe cei mai buni. Anul acesta am observat că deşi toată lumea s-a plâns de bani, oferta expozanţilor a fost destul de interesantă. Au venit cu foarte multe lucruri noi. Dacă anul trecut s-au purtat penele, paietele, anul acesta lumea a devenit parcă mai serioasă şi încearcă să înveselească şi mai mult nunţile cu aranjamente de flori extraordinare, nu tot felul de accesorii, care să facă o nuntă interesantă. Anul acesta, de asemenea, avem ca noutate două locaţii, două corturi. Este vorba despre partenerul nostru principal, Centrul de Evenimente RAB, care e nou pe piaţă şi a dorit să fie prezent la expoziţia noastră, iar noi suntem mândri că am reuşit să-l cooptăm în ceea ce priveşte evenimentul „Nunta Noastră”. Avem Gallery Wedding Garden, care este, la fel, un cort de nunţi. Ele sunt elementele de noutate, însă avem expozanţi care sunt alături de noi de şapte ani, la care vedem an de an noutăţi. În total, anul acesta am avut 56 de expozanţi. De la artificii, tort de nuntă, muzică, servicii foto şi video şi până restaurante, toate oferă cele mai bune servicii. Un alt element de noutate al evenimentului din acest an a fost workshop-ul în care s-a purtat un dialog între cei care au nevoie de servicii şi cei care le oferă”, a precizat Dan Suciu, co-organizator al expoziţiei „Nunta Noastră”.

Locul II în Transilvania

Devenind deja tradiţie, expoziţia se plasează acum pe locul II în Transilvania, având o bogată şi variată ofertă de nunţi, iar foaierul Teatrului Naţional, prin eleganţă şi bun gust, reuşeşte să transforme evenimentul într-unul cu totul special. „În Transilvania, noi suntem pe locul II ca oferte de nunţi, după Cluj-Napoca, care e un centru destul de mare. Sperăm ca acest târg să se fi ridicat la acelaşi loc II pe zona Transilvania. De aceea am şi ales foaierul Teatrului Naţional, pentru că ne oferă o eleganţă a evenimentului prin tot ceea ce înseamnă el. Este o zonă superbă şi încercăm să aducem în fiecare an lumea în acelaşi loc, pentru că acest lucru înseamnă să ţii o tradiţie, să ţii standardul ridicat sau să încerci să-l ridici într-un loc elegant, unde toată lumea se simte bine şi vine ca acasă. Noi avem şi o pagină de Facebook, unde aşteptăm păreri şi vrem să ne spună ce îşi doresc pentru anii următori. Noi ne străduim să aducem expozanţi din toate domeniile”, a spus Dan Suciu.

Lumânări decorative de lux

Ramona Vlas Chiorean creează de mai bine de un an lumânări decorative de lux pentru masa mirilor, dar şi pentru aranjamentul locaţiei. Pornind dintr-o veche şi frumoasă pasiune, activitatea s-a transformat acum într-una care aduce satisfacţie şi profit. Ramona ne-a mărturisit că în acest an se poartă culorile deschise în materie de lumânări. „La expoziţia din acest am venit cu lumânări decorative, mărturii pentru nunţi, lumânări pentru mesele mirilor, mărturii de oferit acasă. În acest an culorile care se poartă când vine vorba de lumânări sunt roz pal, mov pal, culorile deschise, în general. Am făcut şi pe alb şi negru, pentru că mie îmi place foarte mult. Am ales culori vii, dar şi pale pentru toate gusturile. Inspiraţia vine din pasiunea pe care o am de mai mult timp. Colecţionez lumânări de peste 20 de ani şi am decis să mă apuc să le fac eu. Deocamdată, cei care doresc să vadă creaţiile mele mă pot găsi pe Facebook, la Lumânări de lux”, a precizat Ramona Vlas Chiorean.

Accesorii pentru mirese şi masa mirilor

De cealaltă parte, Diana Stângaciu le prezintă oaspeţilor accesoriile pe care le creează. Combinaţiile alb cu argintiu şi alb cu auriu par a fi tendinţele acestui an, iar preţurile colierelor variază între 35 şi 150 lei. „Este prima dată când fac accesorii pentru mirese şi tot ce înseamnă accesoriile de pe masa mirilor. Combinaţiile de alb cu argintiu şi alb cu auriu cred că fac parte din tendinţele acestui an. Am văzut că se folosesc şi culorile pastelate. Un colier costă între 35-150 lei, la fel şi brâurile. Preţurile sunt în funcţie de complexitatea pe care au aceste accesorii. Eu am un atelier lângă Târgu-Mureş, dar cei interesaţi pot să-mi vadă creaţiile şi pe pagina de Facebook. Eu lucrez doar pe comenzi”, a spus Diana Stângaciu.

„Anul acesta se poartă rochiile simple şi elegante”

Lenix, Leina, Lavens, Landel, Langara şi Onelia sunt doar câteva dintre modelele de rochii de mireasă care au putut fi admirate la standul Salonului Maria. Accesorizate cu cristale şi cu aplicaţii din dantelă foarte fină, rochiile aparţin unui stil elegant şi simplist, după cum ne-a spus Maria Vintilă, managerul Salonului, iar preţurile variază între 3000 lei şi 2000 euro. „Pentru noi, a devenit deja tradiţie să participăm la aceste târguri de nunţi. De 10 ani participăm, primul târg fiind la Casa Poporului, în Bucureşti, unde am avut mare succes. Apoi, am fost în Timişoara, în Bistriţa, în Cluj-Napoca, practic în toată ţara. Anul acesta am avut până în prezent trei târguri la care am participat, două aici, în Târgu-Mureş, şi unul în Cluj-Napoca. În acest an se poartă eleganţa şi rafinamentul, iar accentul se pune pe dantela franţuzească. Se poartă rochiile cu aplicaţii din dantelă foarte fină, se poartă simplitatea. Rochiile sunt accesorizate cu cristale, cu brâuri, cu plăcuţe din dantelă pe bust. Stilul nu s-a schimbat foarte mult, dar este un stil mai simplist şi elegant. Preţurile diferă de la 3000 lei la cumpărare şi aici mă refer la o rochie cu un pic de clasă până la 2000 euro. Clienţii ne găsesc în Târgu-Mureş, la Salonul Maria, unde avem patru magazine şi în Cluj-Napoca”, a spus Maria Vintilă.

Corturile, locaţii noi şi interesante pentru nuntă

Cuplurile din România au început să aleagă tot mai des ca locaţie de nuntă corturile, locurile care oferă mult spaţiu, atmosferă lejeră, eleganţă şi bun gust. Un astfel de loc este şi Gallery Wedding Garden, o încăpere de poveste, cu peste 600 de locuri. „Gallery Wedding Garden reprezintă un cort de poveste pentru nunţi de poveste. Practic, acesta este şi motto-ul nostru. Ceea ce oferim noi este o locaţie puţin altfel decât sunt obişnuiţi oamenii. La ora actuală, cortul pare cel mai în vogă tip de locaţie, pentru că este o încăpere în care pot fi până la 600 de locuri, cu bucătărie proprie, cu maeştri bucătari. Din punct de vedere al locaţiei, noi ne ocupăm de toate aspectele. Oferim o atmosferă degajată, cu sonorizare bună, lumini profesionale, un spaţiu liber şi plin de verdeaţă”, a precizat Ioan Fărcaş, administratorul Gallery Wedding Garden.

„Vrem să inducem puritate, eleganţă şi simplitate”

La fel, Centrul de Evenimente RAB asigură oamenilor libertatea de a-şi alege ce le place, inducând, prin stilul abordat şi culorile deschise, puritate, eleganţă şi simplitate. „Centrul nostru de evenimente s-a inaugurat în septembrie, anul trecut. Noi am încercat, în cadrul expoziţiei, la standul nostru, să reproducem un pic din centrul de evenimente. Dorim ca relaţia şi colaborarea pe care o avem noi cu clienţii să fie foarte transparentă şi vrem să le oferim libertatea de a-şi alege ce le place. Noi încercăm să inducem puritate, eleganţă, simplitate şi ne place să mergem pe culorile deschise”, a precizat Vlad Gheorghiţă, director executiv al Centrului de Evenimente RAB.

Album foto cu fiecare pas al mirilor

Şi pentru că pozele şi filmuleţele sunt printre cele mai importante şi deosebite aspecte ale nunţii, Foto Smiley a venit la expoziţie cu oferte tentante şi colaje în care mirii să se simtă ca într-o poveste. „Firma noastră, Foto Smiley, se ocupă de fotografiere, de filmare şi ca o noutate pentru nunţi, noi ne ocupăm şi de albumele în care este prezentat tot evenimentul. Se fac colaje în care apar mirii şi apoi toate sunt puse laolaltă ca într-o poveste. Oamenii cu care lucrăm pot să vină la noi la sediu, să vadă cum va ieşi produsul, să aibă sugestii”, a precizat Daniela Suciu de la Foto Smiley.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1091]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE