Home / Sport / Un nou meci pierdut din start de BC Nova Vita

Un nou meci pierdut din start de BC Nova Vita

Distribuie

În etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut sâmbătă cu scorul de 80-52 (26-11, 23-15, 20-15, 11-11) partida disputată în deplasare, la Phoenix Galaţi. Mureşencele au început bine partida, conducând în permanenţă în prima jumătate a primului sfert. Ultimele cinci minute au fost aproape decisive, mureşencele primind nu mai puţin de 15 puncte fără să înscrie vreunul. Sfertul secund a început în aceeaşi notă şi gălăţencele au mărit avantajul, intrând la pauză cu 23 de puncte. Nova Vita a reuşit şi în acesta primul coş abia după două minute de joc şi doar cele reuşite de Wilson au mai redus spre jumătatea sfertului diferenţa până la 11 puncte.

Echilibru pe parţiale, soarta decisă în prima parte

La reluare, echipa de la Dunăre şi-a menţinut ecartul în jurul cifrei de 20 puncte, după care Vincze Andrea, Meszáros Kata şi Gál Emese au reuşit să-l mai reducă, ultima cu o aruncare de trei puncte, completată cu un nou coş. Finalul sfertului trei a aparţinut din nou gazdelor, care s-au distanţat la cea mai mare diferenţă, având 28 de puncte la ultima pauză. Acesta a crescut chiar în debutul ultimei părţi, după care a urmat o uşoară revenire a mureşencelor. Revenire este un fel de a spune, deoarece gazdele au putut juca fără emoţii, având în faţă o echipă cu doar opt jucătoare, care a fost dominată clar la toate capitolele. Nova Vita părăseşte din nou terenul cu o înfrângere în care a dat o replică palidă, dar diferenţa a fost mai mică decât în tur, când au cedat pe teren propriu cu 46-94. Vor avea în schimb ocazia să obţină a doua victorie a sezonului în etapa viitoare, când primesc vizita unei alte formaţii modeste, Universitatea Cluj, care a reuşit doar două succese.

În jocul de la Glaţi, au evoluat formaţiile:

Phoenix: Filip 17 (2×3), Wiliam 17, Daniel 16 (2), Fairbanks 13, Ardeleanu 7 (1), Alaiba 6, Soptica 4, B. Fota, D. Fota, Graur, Hirduc.

BC Nova Vita: Vincze 13 (1×3), Wilson 12, Gál 8 (2×3), Walker 7, Vlaicu 7, Bartha 3, Meszáros 2, Paraidi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.