Home / FC Municipal / ASA pierde primul amical în Antalya

ASA pierde primul amical în Antalya

Distribuie

În primul amical disputat  în cantonamentul din Antalya, divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş a pierdut duminică în faţa ocupantei locului 6 din prima ligă a Georgiei, Metalurgi Rustavi, scor 0-2 (0-1). Golurile au fost înscrise în minutele 10 şi 50, ambele în urma unor faze fixe. Mijlocaşul mureşenilor, Claudiu Bumba a fost înlocuit în minutul 10 din cauza unei accidentări cauzată de o contră cu un adversar. ASA a ratat cea mai mare ocazie în prima repriză, la o lovitură liberă  executată de Szilagyi, şutul fiind respins de la vinclu de portarul georgian.

În prima repriză, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a trimis în teren formaţia: Botoşer- Tomozei, Onicaş, Sepsi, Szilagyi- Alex. Dan- Hora, Petriş, Voiculeţ, Bumba (’10 Huiban), Verdeş. După pauză, tehnicianul mureşenilor a înlocuit întreaga echipă, cei care au intrat pe teren fiind: Fejer- Hanca, Heil, Gugu, Turcu- Ologu, Candrea, Vârtic, Buhăescu- Amauri, Ceaca.

Doar doi ţinuţi pe tuşă

Din lotul de 25 de jucători deplasat în Antalya mai fac parte N’Doye şi Ugocian. Ultima noutate în lot faţă de cel prezentat înaintea plecării în Turcia este portarul Fejer Csongor, aflat în probe, jucător venit de la divizionara C FC Zagon, care a mai evoluat într-un joc amical pentru ASA.

În al doilea joc, mureşenii vor întâlni o altă echipă din Georgia, Merani Martvili, echipă clasată pe locul 12 în prima ligă. Partida va avea loc miercuri, 12 februarie. Formaţia va rămâne în Antalya până în 19 februarie, perioadă în care mai sunt programate alte două jocuri amicale. Al treilea se va disputa vineri, 14 februarie, în compania echipei FK Gefest Karagandy, ocupanta locului 11 din prima divizie a Kazakhstanului, iar ultima nu a fost încă stabilită.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.