Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Taur

Plecaţi într-o delegaţie din care vă veţi întoarce cu satisfacţii deosebite. Fiţi foarte atent la acte şi bagaje! Spre seară, s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră.

*Gemeni
Veţi fi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă pentru a repara unui obiect casnic de care nu vă puteţi lipsi. După-amiază, vă veţi schimba programul în ultimul moment pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viaţă. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi, dacă vreţi să evitaţi întârzierile.

*Rac
S-ar putea să faceţi o greşeală la serviciu şi să fiţi nevoit să staţi peste program, ca să o îndreptaţi. Nu luaţi decizii în grabă si nu vă ambiţionaţi să faceti totul de unul singur! Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane care vă pot ajuta mult în viitor.

*Leu

Nu este exclus să vă enervaţi din cauza dificultăţilor materiale. Dacă nu vă pastraţi calmul, riscaţi să faceţi o impresie greşită. Ar fi bine să amânaţi examenele şi călătoriile planificate pentru azi.

*Fecioară

Dimineaţă nu veţi fi prea în formă şi veţi avea impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi! Cei apropiaţi vă vor ajuta. Împreună cu partenerul de viaţă, veţi putea să rezolvaţi o problemă financiară.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/dJsEG05ZL9o

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE