Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi veţi reuşi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva. Vă recomandăm să nu neglijaţi activităţile casnice sau odihna.

*Scorpion

Dimineaţă s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Se pare că veţi fi nevoit să plecaţi într-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă. Vă puteţi descurca foarte bine, dar vă sfătuim să fiţi foarte atent la acte. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

*Săgetător
Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Veţi fi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipă. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea sau chiar un accident.

*Capricorn

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă. Acordaţi mai mult timp familiei

*Vărsător

Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă vor începe să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijaţi familia. Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru odihnă.

*Peşti
La serviciu veţi reuşi să vă afirmaţi aproape fără nici un efort. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi tot v-aţi propus. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reuşit să v-o înapoieze. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să ieşiţi în pierdere.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: IRUM, alături de fermierii români!

Reprezentanții companiei IRUM SA Reghin au făcut public miercuri, 24 iunie, pe canalul TouTube, un …