Home / Invatamant / Elevii din Mureş, prezenţi la Adunarea Naţională a Elevilor

Elevii din Mureş, prezenţi la Adunarea Naţională a Elevilor

Distribuie

O delegaţie a Consiliului Judeţean al Elevilor Mureş a participat la lucrările Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor, eveniment organizat în perioada 4-7 februarie, la Braşov.

“Am avut ocazia să cunosc o generaţie nouă, mai determinată”

Delegaţia mureşenilor a fost alcătuită din Roxana Roman – vicepreşedinte, Maria Diana Man – director al Departamentului PR şi relaţii externe şi Cătălin Socol – director al Departamentului Avocatul elevului. “Este a doua adunare generală la care particip, am avut ocazia să cunosc o generaţie nouă, mai determinată şi ambiţioasă ca niciodată, iar tocmai acesta este factorul evolutiv care menţine Consiliul Naţional al Elevilor la standarde înalte: dorinţa tinerilor de a performa. Delegaţia Consiliului Judeţean al Elevilor Mureş a revenit de la Braşov cu un bagaj bogat de amintiri, cu mai mulţi prieteni şi idei noi de pus în practică. În viitorul apropiat sperăm să putem organiza o conferinţă regională sau interregională pentru a consolida şi concretiza strategia de dezvoltare, astfel putem ajuta Consiliul Naţional al Elevilor să îşi menţină echilibrul”, a declarat Maria Diana Man.

Conducere nouă pe plan naţional

În cadrul întâlnirii a fost aleasă noua conducere a Consiliului Naţional al Elevilor: Eduard Mititelu (preşedinte, Botoşani), Tudor Găitan (secretar al Departamentului de Organizare Externă, Suceava), Rareş Cătălin Birle (secretar al Departamentului de Organizare Internă, Maramureş), precum şi componenţa Biroului Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor, care va fi condus de Eduard Mititelu.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ministrul Educației, ședință cu directorii unităților școlare din județul Mureș

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, va efectua joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.