Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

*Berbec

Va fi o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeşi un contract de colaborare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să fiţi mai îngăduitor cu o persoană în vârstă.

*Taur

Dimineaţă nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent. După-amiază veţi face cunoştinţă cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

*Gemeni
Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

*Rac
Veţi fi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate. Seara vă veţi simţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde veţi fi în centrul atenţiei. Evitaţi exagerările!

*Leu

Dimineaţă veţi fi foarte ocupaţi. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiază aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri. Ca să nu aveţi probleme, vă recomandăm să apelaţi la persoane cu experienţă. Pe plan sentimental puteţi să fiţi optimist.

*Fecioară

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, veţi fi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene sau concursuri. Vă sfătuim să vă analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/4uo6DG0bZ3c


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.