Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Distribuie

Balanţă
Veţi avea succes în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă. Aveti grijă să nu începeti prea multe treburi deodată. Seara vă vizitează un prieten cu care nu v-aţi văzut demult.

*Scorpion

Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă veţi simţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde veţi fi în centrul atenţiei. Lasaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească! Încercaţi să fiţi diplomat şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

*Săgetător
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei. Puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare, pentru că aveţi şanse de reuşită. Evitaţi orice fel de speculaţii!

*Capricorn

Aveţi ocazia să daţi sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă veţi putea îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Va fi o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii, însă vă sfătuim să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

*Vărsător

Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază, vi se va propune să intraţi într-o afacere. Ar fi bine să nu vă grăbiţi, pentru că există riscul unui eşec.

*Peşti
Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Veţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente. Aveţi grijă să nu se ajungă la ceartă! Spre seară, s-ar putea să vă viziteze un prieten bun.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.