Proiectul PENTRU Ţinutul Secuiesc, aproape gata Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Proiectul PENTRU Ţinutul Secuiesc, aproape gata

UDMR va finaliza în curând proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, respectiv a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş, şi îl va supune dezbaterii publice înainte de a fi înaintat Parlamentului, a declarat miercuri, 12 februarie, la Sfântu Gheorghe, vicepreşedintele politic al Uniunii, deputatul Borbely Laszlo, anunţă Agerpres. „Eu sper să finalizăm proiectul până la sfârşitul lunii februarie”, a afirmat Borbely Laszlo. „Va fi un prim proiect pe care îl vom lansa în dezbatere publică şi după aceea o să vedem când, cât de curând, eu sper că în această sesiune parlamentară, să introducem în Parlament statutul de autonomie”, a completat Borbely Laszlo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bozgorii au un fix al lor cu care mai speră să se menţină.Nu vezi că nu mai aude nimeni de ei ,se usucă pe picioare ,îi părăsesc şi ai lor .Bucurie pentru toţi românii!

  • De ce nu se raporteaza la prezent tovarasii de la UDMR si se agata de trecut(probabil au mirosit si ei un ciolan de ros)in conditiile in care sunt declarati secui sub 1000 de persoane(mai exact 532 recensamantul din 2002)si sa organizeze un proiect pentru cresterea nivelului de trai si a bunastarii locuitorilor din aceste zone, indiferent ca sunt secui, unguri, ceangai, romani, tigani sau marmote de munte….

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE