Concurs de promovare pentru grefieri Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Concurs de promovare pentru grefieri

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează în perioada 11-14 martie 2014 un concurs pentru promovarea în funcţii de conducere a grefierilor în vederea ocupării postului vacant de grefier şef secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş.

Concursul se va desfăşura după următorul program: în data de 11 martie, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar în data de 14 martie, de la ora 10.00, va avea loc proba orală. „Concursul constă în susţinerea următoarelor probe: prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei pentru care candidează, testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale”, a precizat Otilia Abram, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş.

Potrivit articolului 7 din regulamentul de concurs, la concursul pentru promovarea în funcţii de conducere a grefierilor pot participa candidaţii care îndeplinesc următoarele condiţii: vechime de cel puţin trei ani în funcţia de grefier, respectiv de grefier informatician, iar în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum şase luni în funcţia de grefier, precum şi o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii trei ani, respectiv şase luni”, a subliniat Otilia Abram.

Cererile de înscriere la concurs se depun la registratura Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, strada Tudor Vladimirescu nr. 69, până cel târziu la data de 24 februarie 2014 şi trebuie să fie însoţite de următoarele documente: raportul întocmit de conducătorul Parchetului unde candidatul îşi desfăşoară activitatea prin care se constată îndeplinirea condiţiilor pentru înscrierea la concurs, curriculum vitae şi orice acte pe care candidaţii le consideră relevante. „Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei pentruc are candidează se depune la acelaşi secretariat, până la data de 3 martie 2014, atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic”, a arătat Otilia Abram.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE