Handbal feminin: Meci important pentru promovarea în Ligă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Handbal feminin: Meci important pentru promovarea în Ligă

Formaţia feminină de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş susţine sâmbătă, 15 februarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, partida cu ocupanta locului 3 al clasamentului, HC Alba Sebeş.

Jocul face parte din cadrul etapei a XV-a a Diviziei A, seria B şi se anunţă unul deosebit de important pentru configuraţia finală a clasamentului şi chiar pentru promovarea în Liga Naţională. Mureşencele au avut în tur un parcurs de excepţie până aproape de final, obţinând opt victorii consecutive în primele opt etape. A venit însă finalul, care a fost mai puţin reuşit. Ultimele două deplasări au adus primele puncte pierdute de mureşence. După egalul înregistrat la Bistriţa, 21-21 cu una dintre adversarele redutabile din serie, echipa lui Bukaresti a pierdut-o pe ultima cu 24-30 la SCM U Piteşti, după ce au controlat o bună parte jocul şi au condus la pauză cu 14-11. Această primă înfrângere au coborât echipa pe locul al doilea, slătinencele rămânând doar cu eşecul de la Târgu-Mureş.

Un retur foarte disputat

Startul în retur dă speranţe echipei mureşene pentru revenirea pe prima poziţie, care aduce promovarea. Au învins în primele trei etape la scoruri categorice cele trei adversare, chiar dacă mai modeste şi au câştigat o jucătoare foarte importantă prin transferul Gulnarei Biţiş. Echipa din Slatina a obţinut cu greu victoria în etapa trecută, la Reşiţa şi pare neintrată bine în ritm. O adversară de temut se anunţă în schimb formaţia din Sebeş, care se menţine la doar trei puncte în spatele mureşencelor şi o victorie la Târgu-Mureş ar putea complica mult lucrurile în lupta pentru promovare. Dacă obţine victoria, Mureşul poate reveni pe prima poziţie în etapa viitoare, când echipa din Slatina se deplasează tocmai la Sebeş. Victoria Mureşului din tur cu 29-23 le-ar indica drept favorite, dar se anunţă un joc foarte greu, în faţa unei adversare care îşi doreşte promovarea şi va fi probabil susţinută de un grup mare de suporteri. Jocul va fi condus de o brigadă de arbitri de elită, compusă tot din două reprezentante ale sexului frumos. Acestea sunt gălăţeanca Cristina Năstase şi buzoianca Simona Stancu, arbitre care au condus şi partide din Liga Campionilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE