Seminar despre înţelegerea copiilor la „Grand” Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Seminar despre înţelegerea copiilor la „Grand”

Diferenţele dintre educaţia băieţilor şi cea a fetelor, abordări specifice educaţiei băieţilor şi abordări specifice educaţiei fetelor şi multe alte lucruri interesante despre educaţia celor mici. Acestea sunt câteva dintre aspectele care se vor discuta în cadrul seminarului „Băieţii, fetele şi părintele eficace”, un eveniment organizat de Info Kids în colaborare cu Parentime şi dedicat părinţilor, bunicilor, dădacelor, bonelor, cadrelor didactice şi tuturor celor care sunt interesaţi de construirea unor relaţii sănătoase şi durabile cu copiii.

Studii de caz interactive

Sâmbătă, 22 februarie, între orele 10-13, la Hotelul Grand se desfăşoară un seminar care are menirea de a clarifica diferenţele dintre băieţi şi fete şi de arăta ce fel de abordări sunt indicate în procesul de comunicare şi înţelegere cu cei mici. „Participând la acest seminar, vei avea ocazia să înţelegi mai bine diferenţele, unele mai evidente, altele mai puţin, dintre fete şi băieţi, diferenţe care implică abordări diferite în relaţia cu ei şi educaţia acordată. De asemenea, vei primi instrumente concrete de relaţionare atât cu băieţii, cât şi cu fetele, vei primi exemple clare, vei participa la studii de caz interactive şi vei putea adresa propriile întrebări. Mai mult, instrumentele de relaţionare dobândite aici sunt aplicabile tuturor relaţiilor din vieţile noastre, deci câştigul este pe mai multe planuri”, a precizat Larisa Pop, editor coordonator Info Kids.

Nu eşti mulţumit, primeşti banii înapoi

Organizatorii mizează pe calitatea evenimentului şi implicit pe calitatea informaţiilor şi transmit că cei care nu sunt mulţumiţi de eveniment au garanţia că vor primi banii înapoi. „Dacă vei participa la eveniment vei învăţa care sunt diferenţele între educaţia băieţilor şi cea a fetelor, abordări specifice educaţiei băieţilor, abordări specifice educaţiei fetelor, care sunt tipurile de timp de calitate pe care îl pot petrece părinţii cu copiii şi fereastra de oportunitate reprezentată de vârsta preşcolară şi inteligenţele multiple. Evenimentul are loc sâmbătă, 22 februarie, între orele 10-13, la Hotelul Grand, iar taxa de participant costă 40 lei. Pentru că cel mai important pentru noi este ca tu să fii mulţumit de seminar şi de investiţia făcută, îţi oferim o garanţie: dacă nu eşti mulţumit de informaţiile primite, îţi dăm banii înapoi. Toate acestea pentru că suntem siguri de puterea şi importanţa informaţiilor pe care le vei primi şi de calitatea evenimentului nostru. La sfârşitul evenimentului, cadrele didactice vor primi diplome de participare, care este organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş”, a menţionat Larisa Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE