Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Distribuie

Balanţă
Este posibil să aveţi un sentiment de nemulţumire şi o tendinţă accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscaţi glume îndrăzneţe pe seama celor din jur! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei şi partenerului de viaţă. După-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară.

*Scorpion

Traversaţi o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă mult situaţia financiară. Reuşiţi, totuşi, să vă pastraţi optimismul. Răbdarea vă este răsplatită în cursul după-amiezii, când veţi primi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi. Vă sfătuim să daţi dovadă de prudenţă, pentru că sunteţi predispus la accidente.

*Săgetător
Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă abţineţi de la speculaţii.

*Capricorn

Dimineaţă, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în staga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult. *Vărsător

Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi ocazia să faceţi o ieşire cu prietenii, vă recomandăm să staţi pe gânduri. Trebuie să vă mai gandiţi şi la relaxare.

*Peşti
După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seară, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

De asemenea, verificati

„Lumină din Lumină”, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

Distribuie Iubitorii muzicii din municipiul Reghin sunt invitați joi, 7 aprilie, începând cu ora 19 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.