Campionii s-au jucat periculos Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Campionii s-au jucat periculos

În etapa a XV-a a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureş a învins pe teren propriu la limită, scor 6-5 (4-1), ocupanta locului VII al clasamentului, CSMS Iaşi. Pentru gazde au înscris Csoma Alpar (min. 2), Gherman (10-6 metri, din 11), Aparaschivei (13-autogol), Mimi Stoica (29 şi 32), iar pentru ieşeni Despan (min. 20, din 10 metri şi 21), Mandea (25), Pisică (32) şi Cataramă (37). O partidă care se anunţa una uşoară s-a transformat într-una deosebit de echilibrată, în special din cauza numeroaselor ratări. Mureşenii au controlat jocul la debut, când au reuşit faze spectaculoase, cu patru goluri în 13 minute şi alte câteva ocazii importante. Ultimele minute ale reprizei au adus şi 4 lovituri de penalitate de la 10 metri, ambele echipe acumulând câte 5 greşeli. Al-Ioani şi Mimi Stoica au ratat pentru City’us, iar Despan a reuşit-o pe a doua a ieşenilor şi a stabilit scorul la pauză.

 

Gluma s-a îngoşat, noroc cu experienţa

Repriza secundă a debutat cu alte ratări ale campionilor şi contraatacuri tăioase ale ieşenilor. Aceşti s-au arătat la fel ca şi în finala Cupei României din vara trecută, o formaţie foarte ambiţioasă, tehnică, foarte periculoasă pe contraatac. Din două astfel de situaţii, oaspeţii s-au apropiat la un singur gol, autori Despan şi Mandea. Experienţa şi valoarea lui Mimi Stoica şi-au spus cuvântul în două momente foarte importante. Mai întâi, la un corner executat de Gherman, care l-a servit perfect în faţa porţii, apoi cu un şut plasat de la 10 metri lateral dreapta. Înaintea acestuia, oaspeţii au mai redus o dată diferenţa, după ce au scăpat cu noroc de un autogol, la o deviere care l-a depăşit pe portar, dar mingea a lovit ambele bare şi a fost reţinută pe linie. În acest meci nu au putut fi folosiţi mai mulţi jucători de bază ai echipei. Florin Ignat a fost suspendat după cartonaşul roşu primit la Cluj-Napoca, Bogdan Covaci şi Daniel Raymond sunt accidentaţi, iar portarul Pallai Gabor nu a revenit încă după învoirea acordată pentru unele probleme personale. După acest succes la limită, mureşenii vor ceda probabil din nou prima poziţie, la golaveraj. În etapa viitoare, peste două săptămâni, City’us va juca în deplasare la Focşani, cu Progresul.

Antrenorul Kacso Endre a început partida cu: V. Moldovan- Al-Ioani, Gherman, Mimi Stoica, Csoma A. Au mai jucat: Nicuşan, Csoma F., Muntean, Olteanu, Otvos, T. Moldovan şi Togan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE