Home / Cultură / Concurs literar de 1 şi 8 Martie

Concurs literar de 1 şi 8 Martie

Distribuie

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica” şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista “Vatra veche”, organizează a X-a ediţie a concursului  interjudețean de creație artistică “Amândoi, în aburul pâinii”,, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie. “Elevii din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Alba, Braşov, Cluj, Hargita şi Covasna sunt aşteptaţi să se înscrie  cu creaţii originale, versuri,  pagini de proză literară sau desene care să exprime trăirea caldă, frumuseţea, sinceritatea, bucuria, bunătatea, speranţa care luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței  relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil şi mamă. Cei care doresc să participe la concurs vor trimite creaţiile, însoţite de date personale ale concurentului: şcoala, clasa, profesorul îndrumător, domiciliul, numărul de telefon etc., pe adresa: Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica”, Târgu-Mureş, Bulevardul Cetăţii nr. 13, sau pe adresa de e-mail: valentin_marica@yahoo.it, până în data de 5 martie 2014”, a precizat Nicolae Băciuţ, organizator.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Lucrarea „Notre-Dame”, expusă în Galeria Cetății din Târgu Mureș

Distribuie Lucrarea „Notre-Dame” prezentată în expoziția „Școli, colecționari, mecenat – Arta transilvăneană de la începutul …

0 comentarii

  1. Dar cei din Suceava nu pot participa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.