FOTO: Megacort pentru nunţi, construit lângă Luduş Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 503 Vizualizări

FOTO: Megacort pentru nunţi, construit lângă Luduş

Omul de afaceri Szasz Blaj, proprietarul Hotelului „Sabis” de patru stele din Luduş, a demarat un proiect pentru construirea unui cort pentru nunţi de 1.500 metri pătraţi pe teritoriul comunei Bogata, în apropierea Drumului Naţional 15 – E60 Târgu-Mureş – Luduş.

Proiect atractiv

Potrivit panoului de şantier, proiectantul general al lucrării este SC Via Modul SRL Târgu-Mureş, beneficiarul investiţiei este societatea Xenia Info SRL Luduş, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni, în intervalul 28 octombrie 2013 – 28 octombrie 2015. Contactat de cotidianul „Zi de Zi”, Szasz Blaj, administratorul societăţii Xenia Info SRL, a precizat că proiectul prevede realizarea unui cort pentru nunţi, dar şi a altor puncte de atracţie: un ştrand cu piscină, un heleşteu, o sală de sport, precum şi terenuri de tenis şi fotbal.

Xenia Info, afaceri de 1,6 milioane lei în 2012

Conform informaţiilor furnizate de listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, Xenia Info SRL Luduş s-a înfiinţat în anul 2004 şi are ca obiect de activitate hoteluri şi alte facilităţi de cazare. În exerciţiul financiar 2012, societatea a raportat cifră de afaceri de 1,63 milioane lei, profit de 203.247 lei şi a asigurat 24 de locuri de muncă.

[zizigallery id=1100]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE