Home / Reghin / FOTO,VIDEO: Kangoo Jumps pentru Nora Chifor la Reghin

FOTO,VIDEO: Kangoo Jumps pentru Nora Chifor la Reghin

Distribuie

Aniversarea primului an Kangoo Club Ramona din  Reghin a prilejuit un nou moment caritabil în cadrul Campaniei Nora Chifor derulat sâmbătă, 15 februarie, la Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin. Zeci de reghineni au încărcat ghetele  Kangoo Jumps sărind nu doar pentru sănătate şi bună dispoziţie dar  şi pentru Nora Chifor, fondurile adunate din taxa de participare a concurenţilor fiind donată Norei.

Oaspetele de seamă al serii a fost Lucian Pop, trainer internaţional Kangoo Jumps, care alături de aprox. 70 de practicanţi Kangoo Jumps  au făcut o bună propagandă acestui sport, care la Reghin se bucuă de o popularitate deosebită. “Am avut o oră de Kangoo Jumps, pentru Nora, am sărit pentru ea,  prin care  încercăm să strângem ceva bănuţi pentru cauza ei.  Să sperăm că totul va fi ok, lumea a fost foarte pregătită, totul a fost  foarte frumos. Putem numi Kangoo Jumps un stil de viaţă, deoarece orice formă sportivă  este  binevenită în viaţa noastră. Folosind ghetele de Kangoo Jumps reducem impactul cu solul cu 80 % protejând astfel articulaţia şi coloana vertebrală, ceea ce este foarte important. Lumea trebuie să ştie că aceste ghete au fost inventate pentru reabilitare, ulterior au fost introduse în sălile de aerobic. Acest sport aduce foarte multe beneficii organismului plus că în timpul antrenamentului se foloseşte o muzică foarte frumoasă făcută special pentru Kangoo Jumps, care conferă tuturor o stare de bine, ceea ce este extrem de important, să ai poarte de puţin sport, distracţie şi voie bună  în viaţa de zi cu zi “, a precizat Lucian Pop, trainer internaţional  Kangoo Jumps.

„Le mulţumesc din suflet că au venit”

Gazda evementului, Ramona Andone, coordonator Kangoo Club Ramona s-a declarat încântată de numărul mare de persoane venite pentru cauza Norei Chifor cu ajutorul Kangoo Jumps.“Avem 70 de persoane înscrise să participe la acest eveniment, plus încă apropape 100 de persoane în tribună. Le-am spus tuturor  că facem acest lucru în primul rând pentru Nora, şi după cum se vede au răspuns extrem de favorabil invitaţiei noastre. Sunt foarte bucuroasă  de acest lucru  fapt pentru care le mulţumesc din suflet că au venit. Kangoo Club Ramona a început acum un an, cu 12 persoane iar în prezent suntem 20 de persoane la o şedinţă de Kangoo  Jumps.  Ele au loc de 5 ori pe săptămână. În jur de 100 de persoane pe săptămână pot veni la noi. Fetele sunt extrem de mulţumite de evoluţia lor, atât pe plan fizic cât şi psihic, cu toţii ne simţim foarte bine. Le mulţumesc că sunt alături de mine, de acest frumos sport, de faptul că ne simţim bine împreună”, a precizat Ramona Andone.

Mesaj de mulţumire de la Nora Chifor

Maratonul  de Kangoo Jump a fost prefaţat de gândurile Norei Chifor transmise participanţilor care au primit minunata veste a găsirii donatorului compatibil pentru Nora Chifor. Prin intermediul lui Sorin Suciu (curator TEDx Reghin), Nora a mulţumit tuturor celor care s-au implicat încampania umanitară transmiţându-le celor prezenţi : ” Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi, să ţineţi cu dinţii de sănătatea voastră, să iubiţi, să zâmbiţi, să fiţi oameni”, afirmă  Nora în scrisoare.

[zizigallery id=1105]

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.