FOTO: Muzică şi voie bună de “Valentine’s Day” la Reghin Eveniment
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 463 Vizualizări

FOTO: Muzică şi voie bună de “Valentine’s Day” la Reghin

Ziua Îndrăgostiţilor a fost marcată la Reghin cu ocazia spectacolului intitulat “Valentine’s Day”, găzduit vineri, 14 februarie de Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin. Organizat de către Primăria şi Consiliul Local Reghin împreună cu Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu”, spectacolul dedicat iubirii a reunit atât artişti locali precum şi oaspeţi de la Târgu Mureş şi Bistriţa, împreună oferind publicului momente artistice aplaudate la scenă deschisă. Spectacolul la avut ca prezentator pe actorul Naţionalului, Luchian Pantea, care după ce a deschis showul cu un moment Tom Jones a dat startul distracţiei invitând pe rând  pe scenă protagoniştii spectacolului.

“Bun venit într-o atmosferă caldă, cum am pregătit asceastă scenă pentru dumneavoastră. Iată-ne împreună după 365 de zile pe aceeaşi scenă a Casei de Cultură a Tineretului „George Enescu”, o adevărată familie, o familie care mă include şi pe mine. Sărbătorim împreună Ziua Îndrăgostiţilor dar nu acea zi în care se dăruiesc inimioare, ci ziua celor îndrăgostiţi de teatru, de  nebunii cetăţii cum erau numiţi în trecut, de trubaduri, muzicienii de astăzi, ziua celor care sunt îndrăgostiţi de bolta rece şi de oamenii calzi care vin aici să-şi pună sufletul pe tavă pentru dumneavoastră”, a precizat actorul Luchian Pantea în deschiderea spectacolului.

Parada modei cu liceeni reghineni

Primul moment al spectacolului a fost adus de o  gaşcă  extrem de talentată, elevi ai Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Reghin care au oferit publicului  o inedită paradă a modei. Au  urcat pe scenă Diana Boer, Carla Şut, Cezara Sabău, Alexandra Rusu, Diana Isac, Oana Mărcuş, Vanesa Jeleriu, Diana Truţa, Larisa Haba, Rareş Man, Laurenţiu Gora, Cosmin Romanţi, Marian Vultur. A urmat apoi  primul moment muzical al spectacolului, oferit de Smaranda German, Andrada Dumitru (voce)  acompaniate la chitară de Bogdan Şimon, premiat la festivalul judeţean de muzică folk 2013 de la Reghin cu premiul 1. Publicul a putut asculta piese precum More Than Words (Extreme), Nah neh nah (Vaya con dios) şi Dear Mr. President (Pink), moment care a prefaţat al doilea moment  dedicat modei, cu parada ţinutelor de seară.

Recital unplugged Vos & Robi

Muzica şi-a reintrat în drepturi când pe scenă au urcat Florin Vos şi Nagy Robert Brai, protagoniştii unui recital unplugged , cu piese de suflet pentru suflet, printre care Ochii Tăi, Cât de departe (Holograf),  Două mâini (Bosquito), Have You Ever Seen The Rain, It’s My Life (Bon Jovi), Florin reuşind să surprindă plăcut publicul şi în calitate de chitarist nu doar de solist vocal. “Am pregătit un minirecital unplugged , aşa cum nu m-aţi mai  văzut niciodată la Reghin, poate doar prietenii mei foarte apropiaţi cântând acest gen de muzică şi cu chitara în mână”, a spus  Florin Vos. A urmat în aplauzele publicului  momentul de dans susţinut de trupa de dansatori “Street Groove” a Casei de Cultură a Tineretului “George Enescu” coordonată de Alex Nuţ, completat de Trupa de dans  a şcolii de dans Reborn din Bistrita Năsăud, elevii instructorului  “Kidu”.

Dudu, oaspetele special al serii

Liniştea s-a lăsat în sală o dată cu momentul susţinut de Simina Cota, actor al trupei de teatru “Din Culise “ a Casei de Cultură a Tineretului “George Enescu” din Reghin, care a încântat asistenţa cu monologul “Ploaia”. Liniştea avea să fie spulebarată de momentul de break dance cu “Kidu”, după care a urmat recitalul lui Florin Mândru (Dudu), care a adus cu el piesele interpretate şi la Vocea României, Runaway Train (Soul Asylum), Road to Hell (Chris Rea), Noubliez Jamais (Joe Cocker) alături de  Knockin On Heavens Door,  Fata din Vis (Compact), Wonderful tonight (Eric Clapton) şi What A Wonderful World (Luis Armstrong), piesă cântată în duet cu Luchi care a consfinţit un moment de bucurie la Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu” din Reghin.

Aproape de sufletul publicului

“Lumea a fost prezentă în această seară cu sufletul, exact cum ne-am dorit noi. Acesta a fost şi scopul, nu am dorit să facem un decor pompos, am vrut să fie simplu, nu departe de noi, să fie aici, aproape exact cum a fost în această seară. Aşa am simţit-o şi aşa sper că a simţit-o şi publicul”, a precizat Luchian Pantea. Mulţumirile au fos completate de directorul Casei de Cultură a Tineretului din Reghin, Marcel Naste care a mulţumit celor care au făcut posibil organizarea spectacolul de Ziua Îndrăgostiţilor la Reghin. “Mulţumim din suflet publicului prezent la acest eveniment dăruit din suflet de Primăria Reghin şi de doamna primar Maria Precup care nu a putut fi alături de noi în seara asta. Îi mulţumim  din suflet că se gândeşte şi la sufletul nostru . Credem că v-am dăruit ceva frumos pentru dragostea voastră şi vă spunem la mulţi ani”, a spus Marcel Naste.

[zizigallery id=1101]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE