Home / CSU Medicina CSŞ / Succes la pas pentru CSU Medicina

Succes la pas pentru CSU Medicina

Distribuie

În etapa a XIX-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a învins sâmbătă, pe teren propriu cu scorul de 3-0 (25-20), 25-21, 25-21) formaţia CSM Lugoj. Aflată între două partide foarte grele în deplasare, mureşencele au avut practic un meci “de respiro” în faţa ocupantei locului 9 al clasamentului. După înfrângerea din etapa de miercuri, când au cedat la Blaj cu 3-1, mureşencele erau clar favorite pentru a obţine trei puncte în faţa bănăţencelor.

Meci fără istoric

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe nu a fost oglindită atât de clar prin prisma rezultatelor pe seturi, ci mai ales prin joc. Dacă în tur mureşencele au câştigat două seturi şi relaxarea din setul trei, cedat în prelungiri le-a adus un set suplimentar pentru trei puncte, câştigat într-o manieră mai mult decât categorică (25-5), partida din sala UMF din Târgu-Mureş a fost practic fără istoric. Mureşencele s-au istalat la conducere în fiecare set şi au punctat atunci când a fost neoie pentru a închide meciul în minimul de seturi. Bănăţencele au reuşit în mai multe rânduri să se apropie aparent ameninţător, dar de fiecare dată, spre final, elevele lui Atanas Petrov au punctat. Cele cinci, şase puncte au fost aproape recuperate şi în setul trei, când s-au apropiat spre final la 21-19, dar mureşencele au punctat de trei ori consecutiv şi au fructificat a treia minge de set şi meci.

Cu gândul la play-off

Cu cele trei puncte obţinute, CSU Medicina se află pe locul 4 şi îşi păstrează avantajul de 8 puncte faţă de a cincea clasată, cea care ar urma să le fie adversară în primul tur din play off. Situaţia s-a complicat în oareceare măsură însă, deoarece CSM Bucureşti a învins ocupanta locului 3, Volei Alba Blaj cu 3-1 şi a egalat la puncte echipa CSM Târgovişte. Aceasta din urmă are însă şanse mari de a-şi păstra locul, deoarece în ultimele trei etape are un program mai uşor, cu adversare mai slab cotate. Mureşencele vor susţine două din ultimele trei etape rămase la Bucureşti, în această săptămână, miercuri cu Dinamo Romprest, sâmbătă cu CSM şi vor încheia sezonul regulat pe teren propriu cu Unic Piatra Neamţ. Înaintea ultimei etape, vor susţine pe teren propriu jocul din primul tur al sferturilor Cupei României, cu campioana Ştiinţa Bacău, partidă care se va disputa în 26 februarie.  

CSU Medicina a folosit formaţia: Roxana Iancu, Alexandra Trică, Gabriela Tsvetanova, Irina Radu, Iulija Popova, Tatiana Lupu, Camila Gomez-libero, Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Mihaela Ozun, Gabriela Bălae.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.