Share

Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

 *Berbec

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveţi încredere şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul.

*Taur

Vă indispune un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice. Nu mai fiţi atât de pesimist! Ar fi bine să vă relaxaţi mai mult.

*Gemeni
Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Ar fi bine să recuperaţi orele de somn pe care le-aţi pierdut în ultima vreme.

*Rac
S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii pe familie. Mai bine căutaţi cauzele eşecului! Ar fi bine să ţineşi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

*Leu

Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă, care vă reproşează lipsa de afectivitate şi că acordaţi afacerilor prea multă importanţă. Nu încercaţi să obţineţi bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna şi relaxarea.

*Fecioară

Aveţi sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară şi sunteţi pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutaţi calm, până lămuriţi situaţia. Spre seară vă vizitează un prieten apropiat, care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/ETVzfJrPapA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Despre esența identității, cu Dorel Vișan

Printre prezențele speciale ale ediției din acest an a Balului Însuraților, organizat sâmbătă, 1 februarie, …

Share
Share