Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan sentimental şi sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme îşi arată rezultatele. Încep să apară satisfacţiile materiale. Evitaţi speculaţiile!

*Scorpion

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Puteţi fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viată să se supere dacă refuzaţi ajutorul unei rude. Fiţi mai diplomat!*Săgetător
Aveţi ocazia să intraţi într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiţi. S-ar putea sa fiţi confuz şi să nu luaţi decizii inspirate. Aveţi şanse de reuşită dacă vă stăpâniţi impulsivitatea şi daţi dovadă de răbdare.

*Capricorn

Din cauza dificultăţilor financiare, nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că e posibil să ajungeţi la certuri! Vă puteţi baza pe intuiţie.

*Vărsător

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

*Peşti
Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi situaţia şi mai mult. O rudă mai în vârstă încearcă să-şi impună punctul de vedere. Vă stă în putere să evitaţi un conflict. Încercaţi să vă odihniţi mai mult!
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Măsuri anti-ambrozie la Reghin

Primăria Municipiul Reghin aduce la cunoștința cetățenilor faptul că proprietarii sau deținătorii de terenuri, administratorii …