Home / Sanatate / Investigaţii gratuite de sănătate cu Lotus Mobil

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Investigaţii gratuite de sănătate cu Lotus Mobil

Medicii, asistenţii, nutriţionişti şi rezidenţii de la Centrul de Medicină Integrativă „Lotus Life” desfăşoară în această perioadă investigaţii gratuite a stării de sănătate a angajaţilor din firmele din Târgu-Mureş. Acţiunile fac parte din proiectul Lotus Mobil, o campanie demarată de reprezentanţii Centrului „Lotus Life” în perioada sărbătorilor de iarnă.

Determinarea riscurilor de boală

Specialiştii Centrului „Lotus Life” le-au oferit joi, 13 februarie, consultaţii gratuite angajaţilor de la Aesculap, urmând ca în perioada 17-21 februarie să afle şi la sediul altor companii din oraş. „În primul rând, Lotus Mobil înseamnă că echipa Lotus cu echipamentele necesare şi cu personal calificat se deplasează în anumite locuri şi efectuează investigaţii gratuite. Această campanie am început să o demarăm în preajma sărbătorilor de iarnă, în luna decembrie, şi intenţionăm să o desfăşuram în continuare în mai multe companii mari pentru angajaţii acestora. Acţiunea care s-a desfăşurat pentru prima dată a fost în  hypermarketul Real, unde, cei interesaţi, au beneficiat de o evaluare gratuită a stării de sănătate, ecograf, electrocardiograf, spirometru, pulsoximetru, cântar electric deştept, aparat chinezesc pentru determinarea riscurilor de boală prin testarea meridianelor energetice, aparat care măsoară oxigenul din corp, teste pentru analize şi multe altele. În 13 februarie, Lotus Mobil s-a aflat la sediul SC Aesculap SRL”, a precizat Cristina Claudia Dobrin, nutriţionist la Centrul de Medicină Integrativă „Lotus Life”.

După finalizarea acestei campanii, reprezentanţii Centrului „Lotus Life” vor relua cursurile pentru pacienţi. „În săptămâna 17-21 februarie, Lotus Mobil va fi prezent la firma Nakita. Iar în perioada următoare vom ajunge la Herlitz şi Azomures. Cei implicaţi în această acţiune sunt reprezentanţii Centrului de Medicină Integrativă „Lotus Life”, medic, asistent, nutriţionist, dar şi studenţi rezidenţi. După ce terminăm cu Lotus Mobil, ne propunem să reluăm cursurile pentru pacienţi”, a menţionat Cristina Claudia Dobrin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: S-au modificat ratele de incidență a cazurilor de COVID-19!

Instituția Prefectului – Județul Mureș a transmis miercuri, 21 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …