Jurnal de astre (1) Uncategorized
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec
Nu sunteţi în formă şi nu vă simţiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia. În partea a doua a zilei veţi fi invitat la o petrecere, unde unde vă simţiţi excelent alături de partenerul de viaţă şi de prietenii apropiaţi.
*Taur
În prima parte a zilei, o cunoştinţă vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat şi dumneavoastră pe plan financiar. Evitaţi speculaţiile de orice natură! Dupa o zi destul de agitată, petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.
*Gemeni
O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
*Rac
Se pare că traversaţi o perioadă în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăăi la locul de munca. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie familiei.
*Leu
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seară romantică în compania partenerului de viaţă.
*Fecioară
Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru că veţi fi nevoit să-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE