Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Distribuie

Balanţă

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi puţin confuz. Vă sfătuim să lăsaţi afacerile pe vineri, oricât ar părea de urgente, altfel riscaţi să luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeţi o perioadă favorabilă, dominată de romantism, ceea ce vă ajută să vă păstraţi moralul ridicat.

*Scorpion

În prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic şi simţiţi că vă irosiţi energia. Prietenii şi familia vă înţeleg şi vă ajută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

*Săgetător
Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare.

*Capricorn

Nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus şi vă poate crea probleme în afaceri.

*Vărsător

Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Nervozitatea pe care o resimţiţi este cauzată de oboseala acumulată. Ocupaţi-vă de activităţi de rutină şi odihniţi-vă mai mult!

*Peşti
Sunteţi confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Va recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să amânaţi deciziile importante.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

De asemenea, verificati

„Lumină din Lumină”, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

Distribuie Iubitorii muzicii din municipiul Reghin sunt invitați joi, 7 aprilie, începând cu ora 19 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.