Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

 *Berbec

S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să vă izolaţi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeţi.

*Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordaţi mai mult timp problemelor partenerului de viaţă. Vă recomandăm să fiţi mai comunicativ.

*Gemeni
Veţi fi puţin inhibiat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare e posibil să regretaţi.

*Rac
Dimineaţă, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care vă frământă. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante de unul singur. Nu începeţi activităţi delicate, care necesită multă atenţie!

*Leu

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Vă recomandăm să nu faceţi investiţii şi să nu cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretaţi. Încercaţi să vă relaxaţi şi să faceţi planuri de viitor, pentru familie!

*Fecioară

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi afaceri.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE