Soluţia lui Ciprian Dobre pentru salvarea USL Uncategorized
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Soluţia lui Ciprian Dobre pentru salvarea USL

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş, Ciprian Dobre, a declarat joi, 20 februarie, că Uniunea Social Democrată (USD) reprezintă o alianţă politică gândită conjuctural de Partidul Social Democrat (PSD) şi a lansat un mesaj pentru continuarea proiectului „România puternică”, gândit de Uniunea Social Liberală (USL) pentru următorii 20-25 de ani.

„USD, o chestiune de conjunctură”

În viziunea liderului PNL Mureş, USD nu este altceva decât „o chestiune de conjunctură” din strategia gândită de PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. „Trebuie ca de fiecare dată când vorbim despre USD să spunem foarte clar că nu este o alianţă. Este o alianţă electorală, deci cu alte cuvinte o alianţă constituită în scopul obţinerii de voturi. Nu este altceva. Nu este o alianţă, ci o alianţă electorală. Este o chestiune de conjunctură pe care partenerii noştri din PSD au gândit-o ca strategie de obţinere a voturilor şi absolut nimic mai mult. Este însemnul electoral al PSD-ului. Cu denumirea de 66% a USL-ului. Deci 100% însemnul electoral al PSD-ului şi 66% din titulatura USL-ului. Nu e o chestiune politică, este o chestiune electorală. Acesta cred că e aspectul care trebuie subliniat întotdeauna. Nu este o chestiune politică, este o chestiune electorală, o chestiune de conjunctură”, a afirmat, pentru cotidianul „Zi de Zi”, Ciprian Dobre.

„Nu abandonăm ideea unei Românii puternice”

De asemenea, preşedintele liberalilor mureşeni a subliniat că PNL nu a abandonat obiectivul pe termen lung al proiectului USL şi a făcut apel la dialog pentru găsirea de soluţii pentru ieşirea din criza politică inscată în interiorul USL. „Noi dimpotrivă, spre deosebire de USD, USL-ul este un proiect pe termen lung şi care viza un proiect de ţară pe care noi l-am intitulat „România puternică”. Noi nu abandonăm ideea unei Românii puternice în vederea obţinerii de voturi la alegerile europarlamentare. Pentru noi, România este mult mai importantă”, a arătat Ciprian Dobre. „Pentru ieşirea din criză e nevoie de trei lucruri: dialog, dialog, dialog”, a completat copreşedintele USL Mureş.

Proiecte de infrastructură pentru următorii 25 de ani

Nu în ultimul rând, Ciprian Dobre a menţionat că în judeţul Mureş liberalii îşi doresc ca proiectul USL să continue cu proiecte mari de infrastructură în următorii 25 de ani. „În judeţul Mureş, USL înseamnă foarte mult, înseamnă proiecte de infrastructură mari, pe care judeţul Mureş nu le-a avut în ultimii 25 de ani şi cred că USL pentru judeţul Mureş va rămâne ca reper în viitorii 25 de ani cu construirea centurii de ocolire şi construirea autostrăzii care va lega Târgu-Mureş de Europa”, a conchis liderul PNL Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE