Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

 *Berbec

Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază veţi primi o sumă importantă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

*Taur

Dimineaţă aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, veţi face mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

*Gemeni
Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, s-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

*Rac
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă!

*Leu

Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să mai aşteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceti griji! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă!

*Fecioară

Dimineaţă veţi fi foarte sensibil şi nu veţi fi mulţumit de nimic. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii! Spre seară, primiţi veşti de la o rudă din altă localitate, dacă nu cumva chiar vă vizitează.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.