Jurnal de astre(2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Jurnal de astre(2)

Balanţă
Se pare că nu veţi fi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă. Ar fi bine să petreceţi după-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

*Scorpion

S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază veţi fi invitat la o petrecere unde vă veţi simţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.

*Săgetător
Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dimineaţă, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii. După o zi destul de agitată veţi, petrece o seară romantică împreună cu persoana iubită.

*Capricorn

S-ar putea să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.

*Vărsător

Dimineaţă este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o ceartă pornită din nimic. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. În curând veţi primi o sumă de bani neaşteptată.

*Peşti
Se pare că intuiţia nu prea vă ajută. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni de familie.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE