ASA, cu o echipă “secundă”, învinge din penalty FC Zagon FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

ASA, cu o echipă “secundă”, învinge din penalty FC Zagon

Divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş a învins sâmbătă cu scorul de 3-2 (0-1) într-o partidă amicală disputată pe terenul Trans-Sil 2, formaţia de liga a III-a FC Zagon. Golurile echipei mureşene au fost înscrise de Verdeş (min. 54), Amauri (min. 68) şi Hanca (min. 83- din 11 metri). Oaspeţii au punctat în minutele 21 prin Pricop şi 64, autor Pîntea. În acest joc, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a folosit un lot redus, fără mulţi dintre cei care au fost titulari în jocurile disputate în cantonamentul din Antalya. ASA a dominat jocul în prima parte, dar numai la capitolul posesie, fazele de poartă fiind foarte puţine. Ologu a şutat de două ori peste poartă, iar Amauri a reluat şi el cu capul peste o centrare. La prima acţiune închegată, covăsnenii au deschis scorul la o eraoare a flancului stâng a defensivei mureşene. Pricop a pătruns şi a trimis în poartă, cu toată opoziţia portarului brazilian Alessandro Brito-Dida, care a atins balonul. După ce oaspeţii au mai avut un contraatac periculos pe aceeaşi parte lor dreaptă, în minutul 36 Amauri a scăpat spre poartă, dar a fost blocat de portarul divizionarei C. În ultimul minut al reprizei, Ologu este agăţat clar din spate în centrul careului, dar Bobi Verdeş execută slab penalty-ul şi portarul respinge.

Victorie la limită, din al doilea penalty

Dominarea divizionarei secunde a adus golul egalizator în urma unei lovituri de colţ executată de Heil, reluată în plasă de Verdeş. Jocul în partea a doua a fost mai deschis, dar oaspeţii au dat o replică bună şi au preluat din nou conducerea, la un contraatac în urma căruia portarul abia sosit în probe din liga secundă a Portugaliei a ieşit neinspirat şi a fost lobat cu uşurinţă de Bobi Pîntea. După doar câteva minute, Amauri a restabilit egalitatea, în urma unei noi lovituri de colţ executată de această dată de Hanca de pe partea dreaptă. Şutul aceluiaşi Amauri a fost respins în bară, tot de bară fiind apoi salvat şi portarul aflat în poarta mureşenilor. Spre finalul jocului, Ologu scoate al doilea penalty la o pătrundere de pe partea dreaptă şi Hanca transformă cu siguranţă. Covăsnenii au reclamat la rândul lor un penalty în ultimul minut, dar partida s-a încheiat 3-2, după un joc în care aspiranta la promovare a părut o echipă care îşi păstrează aşii în mânecă.

Ioan Ovidiu Sabău a trimis în teren următorul 11: Brito- Hanca, Vârtic, Heil, Turcu- Al. Dan, Candrea- Amauri, Ologu, Huiban- Verdeş. Singura schimbare a fost efectuată în minutul 75, când Ceaca l-a înlocuit pe Verdeş. Duminică, de la ora 11, pe terenul de la Academia de Sport, ASA va disputa un nou joc amical, cu o altă divizionară C, Avântul Reghin. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE