ASA, 3-1 cu Avântul, în ultima repetiţie dinaintea startului FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

ASA, 3-1 cu Avântul, în ultima repetiţie dinaintea startului

În ultimul meci de verificare dinaintea reluării campionatului ligii secunde de fotbal, ASA Târgu-Mureş a învins duminică cu scorul de 3-1 divizionara C Avântul Reghin. Jocul disputat pe terenul din incinta Academiei de Sport din cadrul Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” a fost unul deschis, disputat într-un ritm alert, dominat în mare parte de formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău, dar echipa din Reghin a dat o replică bună, evoluând cu mult curaj. După ce şuturile lui Onicaş şi Ndoye au fost respinse de portarul Vlad Negru, care a evoluat în sezoanele trecute la Târgu-Mureş, divizionara B a deschis scorul în minutul 22, prin Ndoye, care a reluat din şase metri cu capul centrarea de la colţ a lui Voiculeţ. Avântul a avut două situaţii favorabile de a egala, prin Gergely şi Vili Stoica, dar cei care au punctat au fost tot roş-albaştri, tot în urma unei lovituri de cap din careul mic, autorul golului fiind Buhăescu, în minutul 42.

Joc deschis după pauză

În partea a doua echipa lui Andrei Ciprian Enyedi a redus scorul în minutul 56, dintr-un penalty executat de Mircea Ungur. Gazdele au reuşit până la final câteva combinaţii care au surprins apărarea reghinenilor, dar Buhăescu, servit foarte bine de N’Doye a lobat peste portar, dar şi peste poartă, Petriş a şutat imprecis în urma unei combinaţii rapide, iar reghinenii au trimis şi ei peste la un contraatac. Golul trei a fost înscris în minutul 77 de Bumba, care a reluat plasat din interiorul careului centrarea lui Buhăescu de pe dreapta. În acest ultim meci, Ioan Ovidiu Sabău a folosit un 11 total diferit faţă de partida disputată cu o zi înainte cu FC Zagon. Formaţia de start a fost: Botoşer- Tomozei, Gugu, Sepsi, Szilagyi- Ndoye, Voiculeţ, Onicaş- Hora, Bumba- Buhăescu. În repriza secundă, Onicaş a fost înlocuit de Petriş, iar Candrea a luat locul lui Voiculeţ.

„Sunt mai puţin importante rezultatele în aceste jocuri. Ce mă interesa în primul rând era să-i văd pe băieţi cum se mişcă în teren. Consider că este lotul este vizibil întărit, relaţiile de joc încep să se închege şi putem pregăti încrezători startul campionatului”, a concluzionat antrenorul ASA.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE