Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec
Dupa o perioada dificila pe plan sentimental si financiar, aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere! Riscati sa va dezamagiti partenerii. Dupa-amiaza veti afla ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu.
*Taur
Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti un spirit de initiativa cu care reusiti sa va impresionati colaboratorii. Aveti succes pe toate planurile si sunt sanse sa castigati bine. Va sfatuim sa va faceti un program riguros, ca sa nu va risipiti energia. Ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.
*Gemeni
Aveti parte de schimbari importante pe plan profesional si in relatiile sociale. La serviciu gasiti solutii originale, acceptate de sefi si colegi. Dupa-amiaza va vin in vizita cativa prieteni. Va sfatuim sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.
*Rac
Dimineata descoperiti ca o afacere in care nu v-ati pus prea mari sperante urmeaza sa va aduca beneficii importante. Este posibil sa vi se propuna o colaborare. Va recomandam sa nu acceptati. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viata v-ar reprosa ca neglijati si mai mult familia.
*Leu
Se iveste ocazia sa va asociati intr-o afacere sau vi se propune un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu luati o hotarare definitiva fara sa cunoasteti toate avantajele si dezavantajele. Ar fi bine sa va consultati si cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta. Dupa-amiaza, intuitia va ajuta sa luati o decizie inspirata pentru camin.
*Fecioară
Aveti succes la o intalnire cu persoane importante, iar cei din jur va apreciaza ideile. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor si aveti ocazia sa va faceti noi prieteni. Va recomandam sa ascultati si de parerile celor din jur, pentru ca va pot fi de folos.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE