Cristian Chirteş, dezinteresat de partidul lui Tăriceanu Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 264 Vizualizări

Cristian Chirteş, dezinteresat de partidul lui Tăriceanu

Deputatul liberal Cristian Chirteş şi-a exprimat regretul joi, 27 februarie, cu privire la plecarea din Partidul Naţional Liberal (PNL) a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

„Cu siguranţă că voi rămâne în PNL”

De asemenea, Cristian Chirteş a afirmat că nu s-a pus nicio clipă problema plecării sale la noua formaţiune politică înfiinţată de Călin Popescu Tăriceanu. „Este o pierdere regretabilă pe care o suferă Partidul Naţional Liberal dar e o opţiune personală a dânsului legată şi de intenţiile mai vechi ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Repet, este o pierdere, opţiunea este personală, a lui şi a celorlalţi colegi care vor să constituie o altă formaţiune politică. În ceea ce mă priveşte, cu siguranţă că voi rămâne în PNL. Este partidul în care activez demult şi vreau să activez în continuare în cadrul PNL”, a declarat deputatul liberal.

Întrebat dacă parlamentarii liberali vor susţine sau nu viitorul Guvern care va fi prezentat săptămâna viitoare în Parlament, Cristian Chirteş a precizat că deocamdată la nivel central nu a fost luată nicio decizie în acest sens. „Luni suntem convocaţi, grupurile reunite ale PNL, din Camera Deputaţilor şi Senat, la ora 14.30 va avea loc o şedinţă şi atunci se va lua decizia privind votarea noului Guvern”, a menţionat Cristian Chirteş.

„Cetăţenii îşi vor da seama ce s-a întâmplat”

Potrivit acestuia, ruperea Uniunii Social liberale nu va aduce după sine o deteriorare a imaginii PNL în rândul electoratului. „Nu cred că va fi o problemă de imagine, a fost o construcţie cu care am câştigat alegerile, din păcate nerespectarea de către PSD a multor prevederi din protocol, inclusiv cele legate până la urmă de ideile liberale ale protocolului, cota unică şi altele, nu au fost puse până la această dată în practică. Cred că cetăţenii îşi vor da seama mai târziu, alegătorii noştri care sunt de dreapta, cu siguranţă ne vor înţelege. Bineînţeles, va trebui să le explicăm şi noi exact despre ce s-a întâmplat cu ruperea Uniunii Social Liberale”, a conchis deputatul PNL.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE