Florin Buicu, optimism pentru viitorul USD Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Florin Buicu, optimism pentru viitorul USD

Deputatul social-democrat Florin Buicu a declarat joi, 27 februarie, că unul dintre obiectivele nou înfiinţatei Uniuni Social Democrate este consolidarea forţelor politice de centru – stânga din România în perspectiva alegerilor europarlamentare din acest an.

„USD reprezintă un pas înainte”

De asemenea, Florin Buicu s-a arătat încrezător că rezultatele alegerilor europarlamentare din România vor confirma trendul european de revenire a forţelor politice de stânga. „Noua alianţă USD reprezintă un pas înainte făcut pentru coagularea forţelor de centru şi centru – stânga şi a celor care simt la fel. E o alianţă formată e adevărat şi în perspectiva alegerilor europarlamentare, astfel încât la nivel european să fie confirmate sondajele efectuate conform cărora stânga devine din ce în ce mai reprezentată la nivel european”, a afirmat deputatul social-democrat.

„Proiectele trebuie duse la capăt”

Referindu-se la proiectele demarate de Uniunea Social Liberală, Florin Buicu a fost de părere că acestea trebuie continuate de toate formaţiunile politice care au constituit alianţa care tocmai s-a destrămat. „La momentul constituirii,Uniunea Social Liberală a avut nişte obiective. Faptul că la un moment dat o parte din această Uniune vrea să renunţe la obiective, nu înseamnă că cei care rămân în acest USL nu vor duce la capăt toate proiectele pentru care, la urma urmei, am ieşit în faţa alegătorilor şi care ne-au dat încredere”, a subliniat deputatul PSD de Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE