Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Dimineata aveti tendinta sa fiti prea idealist si sa neglijati probleme importante. Nu incepeti nimic nou, pentru ca este posibil sa luati decizii gresite! S-ar putea ca intuitia sa nu va ajute prea mult. Cereti sfatul prietenilor!
*Scorpion
Sunteti hipersensibil si nu aveti chef de vorba. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii. Ar fi bine sa amanati orice tranzactie si sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante. Pe plan sentimental parcurgeti un moment favorabil.
*Săgetător
Sunteti cam agitat, pentru ca incepeti o lucrare noua si nu va este clar cum sa o abordati. Nu refuzati sprijinul oferit de colegi! Chiar daca va framanta problemele profesionale, ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata mai multa afectiune.
*Capricorn
Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca va lipseste simtul practic. Amanati deciziile importante pe plan profesional si in afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii!
*Vărsător
Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales datorita talentelor artistice. Dupa-amiaza veti face cunostinta cu o persoana care va va sustine activitatea creativa. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa fiti increzator in intuitia partenerului de viata.
*Peşti
S-ar putea sa aveti o mare dezamagire, in urma unei intalniri de afaceri. Nu va descurajati! Pur si simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Va sfatuim sa nu incercati sa obtineti castiguri rapide. Spre seara, veti petrece momente placute alaturi de persoana iubita si veti face planuri cu privire la o calatorie.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE